Δημήτρης Μαχαίρας – «Στα γυρίσματα του Καφέ της Χαράς είχα γίνει ντίρλα»
«Του άρεσα του Χάρη κι έτσι κάθισαν με την Άννα και γράψανε το ρόλο μου. Κάναμε εξωτερικά γυρίσματα με συνθήκες -2 και η παραγωγός μας έλεγε να πιούμε κονιάκ για να ζεσταθούμε», εξομολογείται ο ηθοποιός.
Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Μαχαίρας.
Ο ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστός από τον ρόλο του Διονυσάκη στο «Καφέ της Χαράς» γύρισε τον χρόνο πίσω και αποκάλυψε στην κάμερα του «Breakfast@Star» άγνωστα περιστατικά από τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς.
«Η συνεργασία μου με τον Χάρη Ρώμα μετράει 18 χρόνια. Ήταν πολύ ωραία στο Καφέ της Χαράς. Λένε τώρα ότι σειρές κάνουν 20% κι έχουν επιτυχία, τότε μιλάμε για 60% τηλεθέαση. Υπήρχαν οι ρόλοι του Μπίλλυ και της Γωγώς. Κι έκανα 2-3 δοκιμαστικά για το ρόλο του Μπίλλυ. Του άρεσα του Χάρη κι έτσι κάθισαν με την Άννα και γράψανε το ρόλο του Διονύση», είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Το Καφέ έκανε τον κύκλο του. Από το πρώτο Καφέ θυμάμαι που κάναμε εξωτερικά γυρίσματα στο Λαύριο με συνθήκες -2 και η παραγωγός μας έλεγε να πιούμε κονιάκ για να ζεσταθούμε και σε κάποια φάση είχα γίνει ντίρλα».
Για τα ριάλιτι σημείωσε: «Δεν θα μπορούσα να πάω σε ένα ριάλιτι επιβίωσης. Μου είχε γίνει πρόταση παλαιότερα».
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή σε Μετρό και κεντρικές οδικές αρτηρίες – Αναλυτικά οι τροποποιήσεις
- Γιαννάκος: Επίσκεψη στα τραυματισμένα παιδιά από το ναυάγιο στη Χίο – «Μπράβο» στους υγειονομικούς
- Ο τρόμος πίσω από τα πονταρίσματα
- Ιράν: «Αδιαπραγμάτευτο» το ζήτημα των πυραύλων, λέει η Τεχεράνη – Χωρίς ορατό αποτέλεσμα οι συνομιλίες με ΗΠΑ
- Μητσοτάκης: Προσπάθεια αλλαγής ατζέντας με τη συνταγματική αναθεώρηση – Ζητά «συνεννόηση χωρίς δογματισμούς»
- Στροφή Αριστερά από τον Τσίπρα – Yπομονή για το νέο κόμμα, οργανωτική φόρμα αναζητούν στελέχη κομμάτων






