Ανακοίνωσε Σόρτσαν ο Απόλλων Σμύρνης
Την πέμπτη του μεταγραφική κίνηση έκανε ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκρέγκα Σόρτσαν.
Ο Απόλλων Σμύρνης αποδεικνύεται ιδιαίτερα ενεργός στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι, επισημοποιώντας την απόκτηση του Γκρέγκα Σόρτσαν.
Ο 25χρονος τερματοφύλακας αποτελεί την πέμπτη προσθήκη της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», μετά την συμφωνία με τους Γιαννιώτα, Γιακιμόφσκι, Ρόνγκε και Σίγκνεβιτς.
Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης:
«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του Grega Sorcan. Γεννημένος στις 5 Μαρτίου 1996, στο Κραν της Σλοβενίας αγωνίζεται ως τερματοφύλακας.
Προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Τρίγκλαβ Κράν. «Μετακόμισε» στην Ιταλία για λογαριασμό της Κίεβο (23 συμμετοχές-Πριμαβέρα). Συνέχισε στην Σλοβένικη Γκόριτσα (167 συμμετοχές, οι 6 στα προκριματικά του UEFA Europa League) ενώ ακολούθησε η επίσης Σλοβένικη Ντομζάλε (33 συμμετοχές, οι 4 στα προκριματικά του UEFA Europa League).
Έχει κληθεί στην Εθνική ομάδα της Σλοβενίας ενώ υπήρξε διεθνής με τις Εθνικές Σλοβενίας (U17, U19, U21, Β’)».
- Συνελήφθη στο Μόναχο ο Ουκρανός δολοφόνος του ξενοδόχου στη Ρόδο
- Να συμβιβάσει τα ασυμβίβαστα επιχειρεί ο Μητσοτάκης – Παράθυρο για συμμετοχή στο «Συμβούλιο Ειρήνης» για τη Γάζα
- Οι Αθώοι: Από το πάθος στην καταστροφή – Οι τρεις ήρωες της νέας σειράς μας συστήνονται
- «Η Ερατώ αγαπάει…» – Έρωτας, σεξ και βρισιές σε «γκράφιτι» χιλιετιών στην Πομπηία
- Τείχος δυσαρέσκειας απέναντι στην ΝΔ – Πολιτικό σκηνικό σε αναμονή των νέων κομμάτων – Ισχυρό αίτημα αλλαγής
- Βλάχος: «Έχουμε τα δικά μας όπλα κόντρα στην Ουγγαρία» – Γενηδουνιάς: «Δεν φοβόμαστε κανέναν»

