Έκλεισε τον Γιαν Άουγκουστ Έρλινγκμαρκ ο Ατρόμητος
Στην πρώτη του μεταγραφική κίνηση του Ιανουρίου προχωράει ο Ατρόμητος!
Δυναμικά έχει μπει το 2022 για τον Ατρόμητο, καθώς μετά την επισημοποίηση του νέου του προπονητή, ετοιμάζεται να ανακοινώσει και μία μεταγραφική ενίσχυση του ρόστερ!
Ο λόγος για τον 23χρονο διεθνή Σουηδό αμυντικό μέσο, Γιαν Άουγκουστ Έρλινγκμαρκ. Οι Περιστεριώτες φέρονται να έχουν κλείσει τα πάντα στην υπόθεση και ο ποδοσφαιριστής αναμένεται αύριο (9/1) στην Ελλάδα για να περάσει από όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον σύλλογο.
Μάλιστα, δεν αποκλείεται η ανακοίνωση του να έρθει και μέσα στην ημέρα, καθώς όλα μεταξύ των δύο πλευρών έχουν συμφωνηθεί. Ο Έρλινγκμαρκ αγωνιζόταν τα τέσσερα τελευταία χρόνια με τη φανέλα της Γκέτεμποργκ, με την οποία κατέκτησε ένα Κύπελλο Σουηδίας, καταγράφοντας συνολικά 132 συμμετοχές και οκτώ γκολ.
Αξίζει να σημειωθεί πως έχει αγωνιστεί στα μικρότερα ηλικιακά γκρουπ της Εθνικής Σουηδίας, ενώ έχει και μια συμμετοχή με την ανδρική ομάδα.
- Χαλκιδική: Καταγγελία 20χρονης για βιασμό – Συνελήφθησαν δύο άνδρες
- Λουίζ: «Είτε με ένα γκολ, είτε με μία ασίστ θέλω πάρα πολύ να βοηθήσω τον Ολυμπιακό»
- Ο Ντόναλντ Τραμπ ισχυρίζεται ότι η Μελάνια είναι πλέον μια «μεγάλη σταρ του κινηματογράφου»
- Capital Clean Energy Carriers: Υπερκάλυψη 1,75 φορές για το ομόλογο – Στο 3,75% το επιτόκιο
- Μozzart Sport: «Ανδρέας Τεττέη, η ελληνική εκδοχή του Λαμίν Γιαμάλ»
- FemTech στην Ελλάδα: αλλάζει το πρόσωπο της γυναικείας υγείας;


