Παρελθόν αποτελεί από τη Φάρμα η Αγγελική Ηλιάδη, μετά τον θάνατο του πατέρα της.
Όπως ήδη γνωρίζουμε, πριν από μερικές εβδομάδες η τραγουδίστρια έχασε τον πατέρα της και αποχώρησε εκτάκτως από το ριάλιτι.
Στο αποψινό (5/1) επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε τη στιγμή που η Αγγελική Ηλιάδη μιλά με την μητέρα της στο τηλέφωνο και πληροφορείται ότι έφυγε από τη ζωή.
«Εντάξει μαμά θα τα μαζέψω και θα έρθω, εντάξει. Τι ταλαιπωρία έφαγε ο άνθρωπος για το τίποτα. Έχω μουδιάσει, δεν ξέρω», βλέπουμε να λέει στο trailer.
Στη συνέχεια, με δάκρυα στα μάτια αποχαιρετά τους συμπαίκτες της, τους ευχαριστεί για όσα έζησαν ως τώρα μαζί και εκφράζει την επιθυμία της να συναντηθούν ξανά μετά το τέλος του παιχνιδιού.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας