Κρήτη – Θύμα απάτης 68χρονη – Πώς της άρπαξαν 20.000 ευρώ
Ένα ακόμα περιστατικό απάτης μέσω διαδικτύου
Ίσως και για όλη της τη ζωή θα μετανιώνει αυτό που έκανε μία 68χρονη γυναίκα σε χωριό του Δήμου Φαιστού, σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.
Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η ίδια την Τρίτη (4/12) στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, είχε επικοινωνία με έναν άνδρα μέσω γνωστής πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης.
Ο άνδρας αυτός, κατάφερε να την πείσει, προκειμένου να της αποστείλει προσωπικό δέμα, να του καταβάλλει τμηματικά το ποσό των 20.000 ευρώ στον τραπεζικό του λογαριασμό.
Εκείνη το έκανε, όπως κατήγγειλε, όμως το δέμα δεν ήρθε ποτέ με συνέπεια να πάει στην αστυνομία και να το καταγγείλει.
Πρόκειται για ένα ακόμα περιστατικό απάτης μέσω διαδικτύου και γι’αυτό τον λόγο οι πολίτες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.
- Ιράν: Νέα ομοβροντία πυραύλων κατά του Ισραήλ – Συναγερμός σε διάφορους τομείς της επικράτειας
- Η Κίνα αυξάνει κατά 7% τον προϋπολογισμό για την άμυνα το 2026
- Ιράν: Διαψεύδει δημοσιεύματα για «αποστολή μηνυμάτων» διαπραγμάτευσης στις ΗΠΑ
- Ιράν: Νέα άνοδος της τιμής του πετρελαίου κατά 2% στο άνοιγμα των ασιατικών αγορών
- Ιράν: Ο Ζελένσκι λέει ότι οι ΗΠΑ και άλλες χώρες του ζήτησαν βοήθεια για την αντιμετώπιση των ιρανικών drones
- Ιράν: Η Γερουσία αρνείται να περιορίσει τις εξουσίες του Τραμπ για τον πόλεμο
