Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη για την εξαφάνιση 36χρονης
Τα ίχνη της γυναίκας χάθηκαν στις 28 Δεκεμβρίου.
Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για την εξαφάνιση 36χρονης από τη Θεσσαλονίκη.
Τα ίχνη της γυναίκας χάθηκαν στις 28 Δεκεμβρίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση «Του Χαμόγελου του Παιδιού»:
«Στις 28/12/21, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Θεσσαλονίκης, η Άννα Λιτβίνοβα, 36 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Άννας Λιτβίνοβα στις 03/01/2022 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.
Η Άννα Λιτβίνοβα έχει ύψος 1,60 μ., έχει 50 κιλά βάρος, έχει μακριά ίσια κόκκινα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε κόκκινο μπουφάν, άσπρο-κόκκινο σκούφο, παντελόνι φόρμας χρώματος μαύρο, μπλούζα ροζ και αθλητικά μαύρα παπούτσια.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017″, σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση».
- Κατασκοπεία: Τα μυστικά του κινέζικου λογισμικού στο κινητό του 54χρονου σμήναρχου
- Στις αρχές της καριέρας του, ο Ίθαν Χοκ δεν άντεχε τον Μπίλι Κράνταπ – Τώρα, είναι φίλοι
- Ομοφοβική επίθεση και ξυλοδαρμός Γερμανού διαιτητή
- Δημιουργία αξίας προς όλους: Μέσα από πρωτοβουλίες που απαντούν σε πραγματικές ανάγκες
- Ένοχος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού ο ηθοποιός και σκηνοθέτης
- Βρετανία: Πιέσεις να παραιτηθεί δέχεται ο Στάρμερ – Τον κατηγορούν για το χάος από την υπόθεση Έπσταϊν


