Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός- Κατέληξε γιατρός που είχε πρωτοστατήσει σε κινητοποιήσεις κατά της υποχρεωτικότητας

Κοροναϊός- Κατέληξε γιατρός που είχε πρωτοστατήσει σε κινητοποιήσεις κατά της υποχρεωτικότητας

Ήταν πατέρας 7χρονου αγοριού.

Κατέληξε χθες διασωληνωμένος με κοροναϊό στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ γιατρός που δεν είχε εμβολιαστεί και είχε πρωτοστατήσει σε κινητοποιήσεις κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με το Voria.gr

Ο 54χρονος γενικός γιατρός ήταν τοποθετημένος στο περιφερειακό ιατρείο Γερακαρούς, που υπάγεται στο Κέντρο Υγείας Ζαγκλιβερίου του δήμου Λαγκαδά.

Παντρεμένος και πατέρας ενός αγοριού ηλικίας 7 ετών πρωτοστάτησε όπως αναφέρουν άνθρωποι που τον γνωρίζουν στις κινητοποιήσεις κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού των υγειονομικών για τον covid 19.

Μάλιστα από την 1η Σεπτεμβρίου του 2021 βρίσκονταν σε αναστολή από την εργασία του, καθώς δεν είχε εμβολιστεί. Ο 54χρονος νόσησε όμως από τον ιό κι έτσι τις προηγούμενες ημέρες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς της Θεσσαλονίκης. Διασωληνώθηκε ωστόσο δεν μπόρεσε να κερδίσει τον κοροναϊό. Χθες άφησε την τελευταία του πνοή γεμίζοντας με πόνο την οικογένεια του αλλά και τους οικείους του.

Η είδηση του θανάτου όμως του 54χρονου σκόρπισε θλίψη και στην δημοτική ενότητας της Γερακαρούς, καθώς από νωρίς το πρωί κάτοικοι της περιοχής σπεύδουν στο ιατρείο προκειμένου να αφήσουν ένα λουλούδι η ανάψουν ένα καντηλάκι στην μνήμη του 54χρονου.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024