ΑΕΚ – Πρόβλημα με Μισελέν, δύσκολα για Λαμία
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κλεμάν Μισελέν και έτσι η συμμετοχή του στο ματς με τη Λαμία θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη.
Ακόμα ένας «πονοκέφαλος» για τον Αργύρη Γιαννίκη. Ο Κλεμάν Μισελέν έχει από χθες ενοχλήσεις στον αριστερό μηρό, με αποτέλεσμα και σήμερα να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης στη σημερινή προπόνηση.
Έτσι, η συμμετοχή του Γάλλου (5/1) απέναντι στη Λαμία θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη έως και απίθανη. Από εκεί και πέρα, ο Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:
Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.
Ο Κλεμάν Μισελέν ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό μηρό, ενώ ο Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.
Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 15.00.
- Ισραήλ: Ο στρατός ανακοινώνει την εκτόξευση πυραύλου εναντίον της χώρας του από την Υεμένη
- ΗΠΑ: Αμερικανίδα φιλοπαλαιστίνια ακτιβίστρια ήταν στόχος σχεδίου δολοφονίας
- Ιράν: Εκκληση για «σοβαρές» διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ απευθύνει ο Βάντεφουλ
- Ιράν: Πιθανή συνάντηση των ΥΠΕΞ Τουρκίας, Αιγύπτου, Πακιστάν και Σαουδικής Αραβίας για τον πόλεμο
- Μπαχρέιν: Ερευνα για τον θάνατο υπό κράτηση σιίτη ακτιβιστή που συνελήφθη για κατασκοπεία υπέρ του Ιράν
- Ιράν: Ετοιμοι οι Χούθι να μπουν στον πόλεμο εάν συνεχιστούν οι επιθέσεις

