
Λάρισα – Πέθανε ξαφνικά 58χρονος εκπαιδευτικός, πήγαινε στην εκκλησία
Η είδηση έχει προκαλέσει σοκ και θλίψη στην οικογένεια και τους συναδέλφους του άτυχου εκπαιδευτικού.
Εκπαιδευτικός πέθανε ξαφνικά στη Λάρισα όταν προδόθηκε από την καρδιά του ενώ πήγαινε στην εκκλησία. Ο εκλιπών δίδασκε Μηχανολογία στο 2ο ΕΠΑΛ και στο 1ο ΕΚ Λάρισας.
Σύμφωνα με το onlarissa.gr, ο άτυχος εκπαιδευτικός έφυγε σήμερα το πρωί προδομένος από την καρδιά του στο προαύλιο εκκλησίας στη γενέτειρά του την Καρδίτσα, όπου είχε πάει για να παρακολουθήσει τη δοξολογία για το νέο έτος.
Στο σημείο έσπευσε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Καρδίτσας με διασώστες που προσπάθησαν να τον κρατήσουν στη ζωή αλλά δυστυχώς ο 58χρονος διακομίσθηκε νεκρός στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας.
Διατάχθηκε νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του, ενώ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή η μέρα της κηδείας του.
Από καρδιά είχε «φύγει» και ο αδερφός του
Ο άτυχος 58χρονος αφήνει πίσω τη σύζυγό του, τα δυο τους παιδιά και τους γονείς του. Τραγική ειρωνεία είναι ότι πριν από λίγα χρόνια έφυγε επίσης προδομένος από την καρδιά και ο αδελφός του.
- Ρωσία: Έπληξε λιμάνι στον Δούναβη – Η Ουκρανία εξαπέλυσε drones εναντίον της Μόσχας
- Ελαιόλαδο: Οι μεγάλες προκλήσεις και το στοίχημα της επόμενης δεκαετίας
- Καιρός: Από το ψύχος της Αρκτικής σε ακραία ζέστη – Η Ευρώπη προετοιμάζεται…
- NBA: Αδιανόητη παράσταση του Γουεμπανιάμα, break στην Οκλαχόμα και 1-0 οι Σπερς σε ένα απίθανο ματς (vids, pics)
- Θοδωρής Αθερίδης: Απαντά για πρώτη φορά αν έχει χωρίσει με τη Σμαράγδα Καρύδη
- Πάτρα: Άγρια επίθεση σε μητέρα τριών παιδιών – Την ξυλοκόπησαν και την πέταξαν σε χαντάκι


