
Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος – Πήρε εξιτήριο μετά από έξι ημέρες νοσηλείας
Ο Παναγιώτατος θα παραμείνει σε απομόνωση στην πατριαρχική κατοικία στα Θεραπειά για λίγες ημέρες, προτού επιστρέψει στο Φανάρι για τον εορτασμό των Θεοφανείων.
Εξιτήριο έλαβε σήμερα το μεσημέρι από το Αμερικανικό Νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο οποίος τις τελευταίες έξι ημέρες ήταν υπό ιατρική παρακολούθηση αφού είχε προσβληθεί από τη μετάλλαξη Όμικρον του κοροναϊού.
Σύμφωνα με το ανακοινωθέν που εξεδόθη, ο Παναγιώτατος θα παραμείνει σε απομόνωση στην πατριαρχική κατοικία στα Θεραπειά για λίγες ημέρες, προτού επιστρέψει στο Φανάρι για τον εορτασμό των Θεοφανείων.
Χθες το βράδυ, μάλιστα, επικοινώνησε μαζί του για τρίτη φορά τηλεφωνικά, ο υπουργός Υγείας της Τουρκίας, ο οποίος ενδιαφέρθηκε για την πορεία της υγείας του και τον διαβεβαίωσε ότι οι υπηρεσίες του υπουργείου θα είναι πάντοτε στη διάθεσή του.
Από την πλευρά του, ο Πατριάρχης, συγκινημένος για το ζωηρό ενδιαφέρον του υπουργού, τον ευχαρίστησε θερμά και του ευχήθηκε για τον καινούργιο χρόνο, καθώς και καλή δύναμη στις από πολλών μηνών προσπάθειές του για την καταπολέμηση του Covid-19 στη χώρα.
- Σε χάος η φυσική αγορά πετρελαίου – Στα ύψη οι τιμές
- Η Αναστάσιμη Ακολουθία ζωντανά από τον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς
- Η Björk ετοιμάζει ένα rave στην Ισλανδία με φόντο την ηλιακή έκλειψη
- Το φάντασμα της «ανοκρατίας» – Οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν μια κρίση που κάποτε διαγνώστηκε σε άλλους
- Ο Ολυμπιακός, ο νέος Έλληνας ποδοσφαιριστής, το CIES και η απόφαση που δεν αλλάζει
- Το απίθανο, σχεδόν άγνωστο, χαρτονόμισμα των 2 δολαρίων στις ΗΠΑ


