Απέραντη θλίψη για την Φέγενορντ – Εφυγε από την ζωή ο Κρίστιαν Γκιάν
Ημέρα πένθους για την Φέγενορντ, καθώς άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 43 ετών ο Κρίστιαν Γκιάν.
Ο Κριστιάν Γκιάν, παλιός παίκτης της Φέγενορντ έφυγε από την ζωή, σκορπώντας την θλίψη στον κόσμο της ομάδας. Σε ηλικία μόλις 43 ετών, ο άλλοτε αμυντικός μέσος της Φέγενορντ έχασε την μάχη που έδινε με τον καρκίνο τα τελευταίο χρόνια.
Ηταν το αγαπημένο παιδί της εξέδρας της Φέγενορντ. Αγωνίστηκε για 10 χρόνια στην ολλανδικό σύλλογο, φορώντας την φανέλα του 121 φορές. Με την ομάδα του Ρότερνταμ κατέκτησε ένα πρωτάθλημα, ένα Super Cup και το Κύπελλο UEFA της σεζόν 2001-2002, ενώ παράλληλα σημείωσε τρία γκολ και πέντε ασίστ.
Η οικογένεια της Φέγενορντ συνέχιζε να τον στηρίζει μέχρι τέλους, αλλά ο Γκιάν «έφυγε» τόσο άδικα, νικημένος από τον καρκίνο.
Feyenoord fans raised money to support medical bills of the late Christian Attah Gyan https://t.co/Ar3P6nDwf4 pic.twitter.com/U6o0ZdOus7
— Ghanasoccernet.com (@Ghanasoccernet) December 29, 2021
- Νότια Κορέα: 10 νεκροί και 60 τραυματίες εξαιτίας πυρκαγιάς σε εργοστάσιο κατασκευής ανταλλακτικών αυτοκινήτων
- Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2: Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν την ευκαιρία
- Γιορτή σήμερα 21 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]
- Χέιζ-Ντέιβις: «Eίναι ομάδα του Λεσόρ και του Ναν, έκανα ό,τι μπορούσα»
- Λειψία – Χοφενχάιμ 5-0: Παράσταση για ένα ρόλο


