Πλεύρης κατά Πολάκη – «Καλεί τον κόσμο να μην εμβολιάζεται – Σιωπά ο Τσίπρας»
Οι δηλώσεις Πολάκη και η έκρηξη Πλεύρη.
Μία νέα «λογομαχία» διά του διαδικτύου ξεκίνησε μεταξύ του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, και του πρώην υφυπουργού επί ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη.
Συγκεκριμένα, σήμερα ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, έκανε δήλωση, σχολιάζοντας μία ανάρτηση του Παύλου Πολάκη σχετικά με τα εμβόλια και την παραλλαγή Όμικρον.
«Ντροπή προκαλεί η διασπορά ψευδών ειδήσεων από τον πρώην Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ ότι δήθεν τα εμβόλια δεν καλύπτουν την μετάλλαξη «Όμικρον», καλώντας τον κόσμο ουσιαστικά να μην εμβολιαστεί» ανέφερε ο κύριος Πλεύρης.
Και συνέχισε: «Ο Αλέξης Τσίπρας για μία ακόμη φορά σιωπά. Όχι απλά ανέχεται, αλλά παροτρύνει και καλύπτει τον πρώην υπουργό του. Τελικά, η συμβολή του ΣΥΡΙΖΑ στην καταπολέμηση της πανδημίας εκφράζεται από τις αναρτήσεις του κ. Πολάκη».
Η ανάρτηση Πολάκη
Στην ανάρτηση που έκανε ο κύριος Πολάκης στο Facebook, το βράδυ της Τρίτης, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «ποντάρατε όλη την αντιμετώπιση ΜΟΝΟ στον εμβολιασμό. Αλλά ήρθαν οι μεταλλάξεις και το αφήγημα καταστράφηκε. Ευτυχώς η Όμικρον, που δεν την πιάνουν τα εμβόλια, (ετοιμάζονται καινούργια που θα είναι έτοιμα τον Απρίλιο) είναι πιο ήπια όπως φαίνεται από τις μελέτες στις χώρες που έχει εξαπλωθεί».
- Αταλάντα – Τορίνο 2-0: Νίκη Ευρώπης για την ομάδα του Μπέργκαμο
- Ξυλοδαρμός οπαδού της Γαλατάσαραϊ από οπαδούς της Φενέρμπαχτσε! (vid)
- Φοινικούντα: Προθεσμία για την Τετάρτη πήραν οι δυο 22χρονοι
- Αίγυπτος – Ακτή Ελεφαντοστού 3-2: Στην τετράδα του Κόπα Άφρικα ο Σαλάχ και η παρέα του
- Ο Χρήστος Πολίτης στήριζε οικονομικά άπορους ηθοποιούς, όπως αποκάλυψε ο Σπύρος Μπιμπίλας
- Οι ΗΠΑ επιβεβαιώνουν την επίθεση στη Συρία με βίντεο




