Πάτρα – Εισαγγελική παρέμβαση για 11 θανάτους ηλικιωμένων σε γηροκομείο
Η άμεση εισαγγελική παρέμβαση κρίθηκε αναγκαία, διότι οι επτά από τους 11 φιλοξενούμενους του Γηροκομείου ήταν ανεμβολίαστοι, σε αντίθεση με όλους τους εργαζομένους του, που έχουν εμβολιαστεί.
Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έφυγαν από τη ζωή 11 ηλικιωμένοι τις τελευταίες εβδομάδες, οι οποίοι φιλοξενούνταν σε ιδιωτική μονάδα της Πάτρας, αναζητούν οι αρχές κατόπιν εισαγγελικής παρέμβασης.
Την προκαταρτική εξέταση διενεργεί η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου, με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα και τον πανελλήνιο θόρυβο που δημιουργήθηκε από το «ασυνήθιστο» και τραγικό γεγονός.
Εφτά στους 11 ήταν ανεμβολίαστοι
Σύμφωνα με το pelop.gr, μετά από παραδοχή του αντιπεριφερειάρχη Χαράλαμπου Μπονάνου, οι εννέα θάνατοι οφείλονται στον κοροναϊό, ενώ οι άλλες δύο περιπτώσεις αφορούν ηλικιωμένους, που είχαν μεν προσβληθεί από τον ιό, αλλά κατέληξαν από άλλα υποκείμενα νοσήματα.
Η άμεση εισαγγελική παρέμβαση κρίθηκε αναγκαία, διότι οι επτά από τους 11 φιλοξενούμενους του Γηροκομείου ήταν ανεμβολίαστοι, σε αντίθεση με όλους τους εργαζομένους του, που έχουν εμβολιαστεί.
- Πρώτες πληροφορίες για τα γκάτζετ τεχνητής νοημοσύνης που ετοιμάζει η OpenAI
- Deutsche Welle: Δημοσιογράφος της έχει συλληφθεί στην Τουρκία – Την απελευθέρωσή του ζητά η Γερμανία
- O Σπανούλης για τα προβλήματα της Μονακό: « «Τουλάχιστον οι παίκτες μου δεν θα φύγουν τώρα»
- Σε ανάδοχες οικογένειες και δομές τα 8 αδελφάκια από το Βενιζέλειο νοσοκομείο
- Βίντεο ντοκουμέντο μετά τον ξυλοδαρμό του 17χρονου στις Σέρρες
- Τα ιαπωνικά Ongaku Kissa επιστρέφουν 100 χρόνια μετά – Δίσκοι βινυλίου, σιγή, κοκτέιλ και βελούδο

