Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θάνατοι σε γηροκομείο - Απίστευτη καταγγελία για τους εργαζόμενους - «Δεν ήταν όλοι εμβολιασμένοι»

Θάνατοι σε γηροκομείο – Απίστευτη καταγγελία για τους εργαζόμενους – «Δεν ήταν όλοι εμβολιασμένοι»

Ο γιος ηλικιωμένης που πέθανε πριν από λίγες ημέρες στο γηροκομείο της Πάτρας, μιλώντας στο Mega καταγγέλλει ότι υπήρχαν και αρνητές ανάμεσα στους εργαζόμενους.

Αναπάντητα ερωτήματα προκαλεί ο θάνατος οκτώ ηλικιωμένων από κορονοϊό σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων στην Πάτρα, επτά από τους οποίους είναι ανεμβολίαστοι. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ανταποκριτής του Mega στην Πάτρα, Απόστολος Βουλδής, έπειτα από επικοινωνία που είχε με τον ιδιοκτήτη του ιδρύματος, όσον αφορά στους ανεμβολίαστους τρόφιμους του γηροκομείου, η διεύθυνση υποστηρίζει ότι αυτό είχε γίνει είτε έπειτα από αποφάσεις γιατρών, λόγω προβλημάτων που ίσως είχαν οι ηλικιωμένοι, είτε επειδή οι συγγενείς τους δεν συμφωνούσαν.

Για τους εργαζόμενους, από τους οποίους περίπου το 1/3 ήταν ανεμβολίαστοι, ο ιδιοκτήτης υποστηρίζει ότι είναι σε αναστολή.

Τι καταγγέλλει συγγενής ηλικιωμένης

Ο γιος ηλικιωμένης που πέθανε πριν από λίγες ημέρες στο γηροκομείο της Πάτρας, μιλώντας στο Mega καταγγέλλει ότι υπήρχαν και αρνητές ανάμεσα στους εργαζόμενους. «Το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού είναι εμβολιασμένοι. Όμως δεν ήταν όλοι. Ήταν κάποιοι αρνητές. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ευθύνονται αυτοί», ανέφερε ο γιος μίας ηλικιωμένης.

Τις τελευταίες ημέρες όπως λέει στο Mega η ενημέρωση από το γηροκομείο στους συγγενείς ήταν ελλιπής. «Δεν είχαμε νέα της. Δεν ήταν εμβολιασμένη όχι δυστυχώς, δεν σήκωναν το τηλέφωνο» υποστηρίζει.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024