Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός - Ιερέας δίπλα στον αρνητή γιατρό με τις «θεραπευτικές αγωγές» κατά του ιού

Κοροναϊός – Ιερέας δίπλα στον αρνητή γιατρό με τις «θεραπευτικές αγωγές» κατά του ιού

Στο Live News του MEGA μίλησε ο σύζυγος 60χρονης, που κατέληξε από κοροναϊό, εξαιτίας του αρνητή γιατρού

Είναι ο πατήρ Στυλιανός Καρπαθίου, ένας από τους αρνητές ιερωμένους που εναντιώνονται στα μέτρα της πανδημίας και κάνουν ένθερμο αγώνα κατά των εμβολίων. Στέκεται δίπλα από τον αρνητή γιατρό, που φέρεται να έδινε «συνταγές» με το κοκτέιλ αντιβίωσης, βιταμινών και ασπιρίνης κατά του κοροναϊού, το οποίο – σύμφωνα με τις καταγγελίες – στοίχισε τη ζωή σε ανεμβολίαστους ασθενείς.

Ο παθολόγος που δηλώνει προσωπικός γιατρός του Οσίου Ευφραίμ και του Οσίου Ιακώβου, μέσω της εκκλησίας, προσέγγιζε ανεμβολίαστους ασθενείς και τους έπειθε να μην πάνε στο νοσοκομείο «γιατί 7 στους 10 πεθαίνουν», όπως τους έλεγε, ενώ έναντι αδράς αμοιβής έκανε κατ’οίκον επισκέψεις, αν και σε αναστολή.

«Εγώ πλήρωσα 100 ευρώ τη μία μέρα, τις δύο επισκέψεις, 50 το πρωί και 50 το απόγευμα. Μπαίνει ο γιος μου μέσα και μου λέει, ‘μπαμπά εσύ είσαι πολύ χάλια, γιατί δεν πάτε στο νοσοκομείο;’ Και λέω στην γυναίκα μου ‘… θέλεις να πάμε στο νοσοκομείο κορίτσι μου;’ Και πετιέται αυτός και λέει ‘άμα πάτε στο νοσοκομείο, στους 10 οι 7 φεύγουν’. Πληρώνει ο γιος μου 126 ευρώ, νομίζω 128 ευρώ και μας φέρνει τα φάρμακα», αναφέρει ένα θύμα του γιατρού.

Ο εν λόγω γιατρός, μάλιστα, διαφημίζει σε εκκλησιαστικό website τις περίφημες «κλασικές αγωγές κοροναϊού», όπως τις ονομάζει, ενώ για ασθενείς εκτός Βόλου αναφέρει ότι τις χορηγεί μέσω… τηλεϊατρικής, από το κινητό τηλέφωνο ή τον υπολογιστή.

«Χωρίς να το περιμένω, βρέθηκα και εγώ να νοσηλεύω πολλούς ασθενείς με κοροναϊό, σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό, με μια κλασική θεραπευτική αγωγή. Η παρακολούθηση και υποστήριξη των ασθενών μου εκτός Βόλου γίνεται μέσω τηλεϊατρικής (δηλ. κινητού τηλεφώνου και υπολογιστή). Τα αποτελέσματα της θεραπευτικής αγωγής μου είναι πολύ καλά. Οι ασθενείς θεραπεύονται στο σπίτι τους και αποτρέπεται η εισαγωγή τους στα νοσοκομεία. Είναι γεγονός ότι είχα την ευλογία να νοσηλεύσω τον Άγιο Ιάκωβο για αρκετά χρόνια», ανέφερε ο γιατρός.

Ο πατήρ Στυλιανός Καρπαθίου, ο οποίος, σε ομιλία του, εξήρε τις «λαμπρές» επιστημονικές γνώσεις του γιατρού, καλώντας τον κόσμο να μην εμβολιάζεται, γιατί σε λίγα χρόνια θα έχει προβλήματα, δίνοντας ομιλίες σε όλη την Ελλάδα, παρά την επίσημη θέση της Εκκλησίας, κάνει αγώνα κατά τον εμβολίων και των μέτρων προστασίας από την πανδημία.

Aρνητές κατά του Μητροπολίτη Μεσσηνίας

Την ίδια ώρα, αρνητές συγκεντρώθηκαν έξω από τη Μητρόπολη Καλαμάτας, εξαπολύοντας ύβρεις κατά του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Μεσσηνίας, Χρυσοστόμου.

Αφορμή γι’ αυτή τη συγκέντρωση στάθηκε η κατ’ επανάληψη εκπεφρασμένη άποψη του Μητροπολίτη Μεσσηνίας υπέρ της καθολικής υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού.

«Με τα εμβόλια σε θέλει σφαλισμένο, σε θέλει χαλασμένο, σε θέλει ένα ζωντανό-νεκρό μέχρι να πεθάνεις», αναφέρει ένας αρνητής.

Οι περίπου 200 συγκεντρωμένοι φώναζαν «Παραιτήσου» και «Εδώ θα γίνει ο τάφος σας», ωστόσο, διαλύθηκαν λίγη ώρα αργότερα, ενώ στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις.

«Ο αρνητής γιατρός οδήγησε την σύζυγό μου στο θάνατο» – Σοκάρει ο σύζυγος της 60χρονης που κατέληξε

Στο Live News του MEGA και στον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε ο σύζυγος της 60χρονης, που κατέληξε από κοροναϊό.

«Ήμασταν ανεμβολίαστοι και εγώ και η σύζυγός μου. Κολλήσαμε τον Οκτώβριο και οι δύο. Η γυναίκα μου είχε μία γνωστή και την προέτρεψε να καλέσει τον εν λόγω γιατρό-αρνητή και της έλεγε ότι είναι άνθρωπος του Θεού. Ήρθε ο γιατρός και τον ενημερώσαμε ότι είμαστε ανεμβολίαστοι και μας είπε ότι καλώς δεν έχουμε εμβολιαστεί, γιατί σε 4 χρόνια θα είχαμε παρενέργειες», δήλωσε αποκλειστικά στο Live News ο κ. Γιώργος.

«Μας είπε ο γιατρός ότι είναι σε αναστολή και μας ενημέρωσε ότι θα πάει σε κάποιον γνωστό του φαρμακοποιό να τα πάρει, γιατί εγώ δεν μπορούσα να περπατήσω, έχοντας μάλιστα χειρόγραφη συνταγή. Μας πήρε 50 ευρώ γι’ αυτή τη συνταγή», συνέχισε

«Το απόγευμα, έπεσε το οξυγόνο και το δικό μου και της γυναίκας μου. Το είπα στον γιατρό και μου είπε ότι δεν είναι τίποτα. Ήρθε μετά από μία ώρα με ένα βαλιτσάκι με φορητό οξυγόνο. Ήμουν εξαντλημένος και μου είπε ότι έχει κάποιες μπουκάλες οξυγόνου σε ένα σπίτι, να πάμε να τις πάρουμε. Πήρα τον γιο μου τηλέφωνο να πάει να τις πάρει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο σύζυγος της 60χρονης.

«Η κατάστασή μου επιδεινωνόταν και ο γιος μου, μου είπε να πάμε στο νοσοκομείο. Ο εν λόγω γιατρός μας είπε ότι αν πάμε στο νοσοκομείο θα πεθάνουμε, γιατί έλεγε ότι 7 στους 10 πεθαίνουν. Η σύζυγός μου φοβήθηκε και δεν πήγαμε, ωστόσο, το οξυγόνο μας ήταν στο 82. Το βράδυ δεν την άκουσα, γιατί την έβλεπα χάλια, την πήγαμε στο νοσοκομείο. Νοσηλεύτηκα 23 μέρες στο νοσοκομείο εξαιτίας του γιατρού, η γυναίκα μου απεβίωσε», κατέληξε ο κ. Γιώργος.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024