Μπορεί η ίδια να δηλώνει αρνήτρια του κοροναϊού, και για τον λόγο αυτό να μην έκανε κανονικά εμβόλια, φρόντιζε όμως να παίρνει 400 ευρώ για κάθε εμβόλιο που δεν έκανε σε αρνητές που την πλήρωναν για να φανεί ότι το έκαναν.

Η αστυνομία στο μεγαλύτερο εμβολιαστικό κέντρο του Παλέρμο στη Σικελία, είχε καταγγελίες ότι μια νοσοκόμα δηλώνει αρνήτρια του κοροναϊου και κάνει στον κόσμο που πάει να εμβολιαστεί, εμβόλια με κενές σύριγγες.

Οι αστυνομικοί φρόντισαν από το προηγούμενο βράδυ να στήσουν κρυφές κάμερες στους χώρους των εμβολιασμών για να δουν τι συμβαίνει και να εντοπίσουν την νοσοκόμα. Και την εντόπισαν.
Διαπίστωσαν πως η συγκεκριμένη νοσοκόμα γέμιζε τη σύριγγα κανονικά με τη δόση. Στη συνέχεια άδειαζε το υγρό στο βαμβάκι και προσποιείτο ότι έκανε το εμβόλιο.

400 ευρώ το εμβόλιο

Αυτό που είδαν οι αστυνομικοί ήταν πως εκτός από αυτήν την κομπίνα, οι αρνητές έδιναν από 100 μέχρι 400 ευρώ στη νοσοκόμα, φαινόντουσαν ότι έχουν εμβολιαστεί και έτσι έπαιρναν το πράσινο πάσο.

Με συνοπτικές διαδικασίες ακολούθησε η σύλληψη της και μαζί της συνελήφθη και το μέλος του αντιεμβολιαστικού κινήματος της Σικελίας, ο Τζουζέπε Ατσέτα. Η ίδια είπε ότι είναι αρνήτρια του ιού και πως έναντι αμοιβής διευκόλυνε άλλους αρνητές να μην κάνουν το εμβόλιο.

Πλέον οι δικαστικές αρχές ερευνούν πόσο καιρό η νοσοκόμα έκανε μαϊμού εμβολιασμούς και πόσοι άνθρωποι που δεν εμβολιάστηκαν έχουν πάρει παράνομα τα πράσινα πιστοποιητικά.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr