Καιρός – Επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες – Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου
Αρκετά άστατος θα είναι κατά διαστήματα ο καιρός την Τρίτη, στις περισσότερες περιοχές της χώρας.
Τα φαινόμενα των βροχοπτώσεων θα είναι πιο έντονα στα Επτάνησα, την Ήπειρο, την ορεινή Θεσσαλία, τη δυτική Στερεά, στις περισσότερες περιοχές της Πελοποννήσου, αλλά και από το απόγευμα σε περιοχές της Αττικής, το ΒΑ Αιγαίο και τη Θράκη.
Στην Αττική
Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένονται βροχές αλλά όχι έντονες, ενώ στα κεντρικά και νότια τμήματα του Αιγαίου ο καιρός θα είναι καλύτερος.
Στην Αττική, αναμένονται πυκνές νεφώσεις με λίγες ασθενείς τοπικές βροχές από το απόγευμα προς το βράδυ, ενώ μετά υπάρχει η πιθανότητα τοπικών καταιγίδων. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι νοτιάδες θα πνέουν έως 6 με 7 μποφόρ.
Στη Θεσσαλονίκη
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται άστατος καιρός, με νεφώσεις και τοπικές ασθενείς βροχές. Η θερμοκρασία θα φτάσει από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου, ενώ νοτιάδες που θα στραφούν σε βοριάδες θα πνέουν στον Θερμαϊκό έως 3-4 μποφόρ.
- Μητσοτάκης: Υπεραμύνθηκε της εξωτερικής πολιτικής – Βλέπει Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας με Ερντογάν στις αρχές του 2026
- Μείωση των παραδόσεων Airbus τον Νοέμβριο μετά από τεχνικό πρόβλημα
- Γιατί το ότι έχω δουλέψει σε πανηγύρι θεωρείται κάτι κακό; Η Κόνι Μεταξά απαντά στον Τάσο Ξιαρχό
- LIVE: Μπενφίκα – Σπόρτινγκ Λισαβόνας
- Άνω Λιόσια: 16χρονος εγκατέλειψε τη 2χρονη ανιψιά του στο ΙΧ που οδηγούσε – Δεν σταμάτησε σε σήμα της ΕΛ.ΑΣ.
- Μπεσίκτας – Πανιώνιος 101-83: Οι κυανέρυθροι έμειναν από δυνάμεις στο τέλος


