
Κοροναϊός – Πέθανε στο νοσοκομείο Ιωαννίνων 61χρονη ανεμβολίαστη γιατρός
Η 61χρονη μικροβιολόγος, που δεν είχε εμβολιαστεί, διατηρούσε ιδιωτικό ιατρείο στην Άρτα και είχε στενές σχέσεις με εκκλησιαστικούς κύκλους.
Ιδιώτης ιατρός από την Άρτα, έχασε τη μάχη με τον κοροναϊό, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η 61χρονη μικροβιολόγος, που δεν είχε εμβολιαστεί, διατηρούσε ιδιωτικό ιατρείο στην Άρτα και είχε στενές σχέσεις με εκκλησιαστικούς κύκλους.
Προσβλήθηκε από κοροναϊό και νοσηλεύτηκε αρχικά στο Νοσοκομείο της Άρτας, αλλά η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε ραγδαία με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί και να μεταφερθεί στη ΜΕΘ covid του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, όπου δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.
- Δύο συνταγές με άρωμα καλοκαιριού
- Ο νέος διευθύνων σύμβουλος της Apple και η επόμενη ημέρα
- ΗΠΑ: Δισεκατομμύρια για «ασπίδα πυραύλων» – Μαζική ενίσχυση της ναυτικής άμυνας
- Μάλι: Συντονισμένη επίθεση ενόπλων στο Μπαμακό
- Η φορολογία της Ιταλίας «μαγνητίζει» τους πλούσιους
- Πυροβολισμοί στο Δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών του Λευκού Οίκο – Απομακρύνθηκαν οι επίσημοι και ο Τραμπ


