Νίκη κορυφής για τον Άγιαξ στο ντέρμπι (2-0)
Ο Άγιαξ ήταν ο μεγάλο νικητής στο «Klassieker», καθώς επικράτησε 2-0 στο Ρότερνταμ της Φέγενορντ και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή της Eredivisie.
Στις νίκες επέστρεψε ο Άγιαξ, ο οποίος στο μεγάλο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής του ολλανδικού πρωταθλήματος επικράτησε εκτός έδρας 2-0 της Φέγενορντ και αναρριχήθηκε ξανά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Ο «Αίαντας», ο οποίος συνήλθε από την ήττα της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στην Άλκμααρ (1-2), προηγήθηκε χάρη σε ένα αυτογκόλ του Σενεσί στο 44′, ενώ διπλασίασε τα τέρματά του με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τάντιτς στο 81′.
Έτσι η ομάδα του Έρικ τεν Χαγκ ξέφυγε με +3 από την σημερινή του αντίπαλο έχοντας 39 βαθμούς, ενώ περιμένει τον εκτός έδρας αγώνα της Αϊντχόφεν (37 βαθμούς) με την Βααλβάικ για να δει αν θα παραμείνει στην πρώτη θέση.
Από την άλλη η Φέγενορντ, η οποία σημείωσε την πρώτη εντός έδρας ήττα της, υποχώρησε στην 3η θέση με 36 πόντους.
- Τεράστιος Καραλής: Ασημένιος στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν (vid)
- «Αμετανόητος θύτης» – Η Ροζάνα Αρκέτ γράφει ανοιχτή επιστολή στον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν
- Ραφήνα: Εμπλοκή κάβου στην προπέλα του πλοίου «Θεολόγος» – Ταλαιπωρία για 673 επιβάτες
- Τορούν 2026: Εξασφάλισε το ασημένιο και προσπαθεί για το χρυσό ο Καραλής!
- Τι λέει στο in η δικηγόρος που γέννησε πρόωρα και δεν της αναγνωρίστηκε ανωτέρα βία
- Σακελλαρίδης: Πόσο ακόμα η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα συνεχίσει να συμπεριφέρεται ως τοποτηρητής του Τραμπ και του Νετανιάχου

