
Σπύρος Σούλης – Έχουν «πονέσει» τα μάτια μου με τη διακόσμηση σε σπίτια πλούσιων ανθρώπων
Στο κανάλι του στο Youtube, ο Σπύρος Σούλης δίνει συμβουλές διακόσμησης
O Σπύρος Σούλης μιλάει για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη, τα project που έχει απορρίψει, επειδή ανακατεύονταν πεθερικά και γονείς και σχολιάζει με χιούμορ αθάνατες συμβουλές της Ελληνίδας μάνας που αφορούν στη διακόσμηση.
Ο γνωστός διακοσμητής μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για την συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη, καθώς και για το δύσκολο κομμάτι της δουλειάς, έπειτα από διαφωνίες με γονείς, κατά τη διάρκεια γυρισμάτων για τις ανακαινίσεις σπιτιών που είχε αναλάβει.
«Από τα πρώτα χρόνια που δούλεψα στην τηλεόραση, θυμάμαι ότι ήταν δύσκολα ότι είχε πάρα πολλή δουλειά. Με την Ελένη Μενεγάκη είχαμε περάσει πολύ ωραία, είχαμε γελάσει», ανέφερε αρχικά.
Για την καριέρα του στην Ελλάδα
«Είμαι ένας άνθρωπος που ταξιδεύει πάρα πολύ, δεν ήξερα πόσο μεγάλη ανάγκη είχα για μία ήρεμη ζωή και να έχω μία βάση», πρόσθεσε.
«Τα χρήματα δεν έχουν να κάνουν με την αισθητική. Έχουν πονέσει τα μάτια μου από τη διακόσμηση σε σπίτια κάποιων πλούσιων ανθρώπων. Έχει τύχει να απορρίψω πρότζεκτ επειδή ανακατεύονταν οι γονείς και τα πεθερικά, ήταν αδιανόητο», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.
Στο κανάλι του στο Youtube, ο Σπύρος Σούλης δίνει συμβουλές διακόσμησης και καταρρίπτει… διακοσμητικούς μύθους που έχουν θεσπίσει οι Ελληνίδες μητέρες!
- Ισχυρός σεισμός 6,1 βαθμών στα νότια της χώρας – Τρομακτικά βίντεο
- Κολομβία: Έξι νεκροί σε επίθεση εναντίον ηγέτη κοινότητας υπό κρατική προστασία
- Οι δράστες της επίθεσης στο τζαμί στο Σαν Ντιέγκο, μετέδιδαν σε live streaming – Είχαν ναζιστικά σύμβολα [βίντεο]
- Οι ΗΠΑ προειδοποιούν για «πραξικόπημα» στη Βολιβία, κατά του κεντροδεξιού προέδρου Πας
- Η ανάπτυξη αμερικανικών δυνάμεων στην Πολωνία δεν έχει ματαιωθεί, λέει ο Βανς
- Νορβηγία: Έκκληση των πρωθυπουργών της Ινδίας και των σκανδιναβικών χωρών υπέρ της πολυμερούς συνεργασίας

