Έυβοια – Δύσκολες ώρες για την 45χρονη που αυτοπυροβολήθηκε – Συνελήφθη ο πρώην σύζυγος της
Νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χαλκίδας
Μια γυναίκα 45 ετών αποπειράθηκε χθες το απόγευμα να βάλει τέλος στη ζωή της μέσα στο σπίτι που έμενε με τον 51χρονο πρώην σύζυγό της, στην Ερέτρια Ευβοίας.
Το περιστατικό έγινε περίπου στις 19:30, όταν η 45χρονη έστρεψε την κυνηγετική καραμπίνα του πρώην συζύγου της πάνω της και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι!
Ο άνδρας μετέφερε άμεσα την τραυματισμένη γυναίκα στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, με την κατάστασή της να χαρακτηρίζεται πολύ σοβαρή.
Διαβάστε επίσης: Συναγερμός στο Ηράκλειο – Γυναίκα έπεσε από τα ενετικά τείχη
Την υπόθεση ανέλαβε το ΑΤ Ερέτριας, με τις πρώτες ενδείξεις να επιβεβαιώνουν την απόπειρα αυτοκτονίας, όπως αναφέρει το lamiareport.gr.
Ωστόσο συνελήφθη ο 51χρονος πρώην σύζυγος της γυναίκας για παραβίαση φύλαξης όπλων, ενώ κατασχέθηκαν και τα δύο κυνηγετικά όπλα που κατείχε νόμιμα.
- Οι ΗΠΑ «σκέφτονται» να στείλουν μικρή ποσότητα ντίζελ στην Κούβα για τις ανάγκες των υποδομών ύδρευσης
- Πού οδηγούν την τιμή της ζάχαρης τα GLP-1 φάρμακα;
- Μπορεί το χαβιάρι να δώσει ώθηση στις πωλήσεις των McDonald’s;
- Πλοία του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ συγκρούστηκαν στην Καραϊβική [βίντεο]
- Οι ΗΠΑ κλείνουν το γραφείο της DEA στη Δομινικανή Δημοκρατία εξαιτίας κατηγοριών για διαφθορά
- Συμφωνία Ταϊβάν – ΗΠΑ με μείωση των δασμών και αύξηση των αγορών αμερικανικών προϊόντων






