
Αγρίνιο – Συνελήφθη οικογενειάρχης για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας
Το σοκαριστικό υλικό εντοπίστηκε στον υπολογιστή του άνδρα
Συνελήφθη άνδρας από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος, χθες στο Αγρίνιο για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.
Πρόκειται για οικογενειάρχη και πατέρα ενός παιδιού, ο οποίος είχε στην κατοχή του υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Το σοκαριστικό υλικό εντοπίστηκε στον υπολογιστή του άνδρα, όπως αναφέρει το karvasaras.gr, κατα τη διάρκεια ερευνών που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης για συμμετοχή σε διεθνές δίκτυο παιδικής πορνογραφίας.
Στον υπολογιστή του άνδρα εντοπίστηκαν τα εν λόγω αρχεία και κατασχέθηκαν ο υπολογιστής, το κινητό του τηλέφωνο, η κάρτα sim και οι εξωτερικές μονάδες αποθήκευσης ηλεκτρονικής μορφής περιεχομένου (usb).
Μάλιστα, παράλληλα με τη σύλληψη του άνδρα στο Αγρίνιο, πραγματοποιήθηκαν συλλήψεις και σε άλλες περιοχές της χώρας και αναμένονται ανακοινώσεις από την Αστυνομία.
- Μαλδίβες: Έρευνα από την εισαγγελία της Ρώμης για την τραγωδία με τους πέντε νεκρούς Ιταλούς
- Τσουκαλάς: Η δεξιά όταν καταρρέει πολιτικά επιχειρεί πάντα να στοχοποιήσει τον αρχηγό της δημοκρατικής παράταξης
- Τελειώνει ο Κόλμαν από την Έβερτον μετά από 17 χρόνια
- Προς διάσπαση η Νέα Αριστερά – Αποχωρεί η μειοψηφία Χαρίτση και μένει χωρίς κοινοβουλευτική ομάδα
- Χανταϊός: Ένας επιβάτης του MV Hondius βρίσκεται σε καραντίνα σε νοσοκομείο στην Ταϊβάν
- Ρομπότ που θέλει να σας πάρει τη δουλειά ολοκλήρωσε βάρδια των 40 ωρών – Και συνεχίζει




