Μόσχα – Η μεγαλύτερη χιονόπτωση από το 1949
«Η ‘σταλινική’ χιονόπτωση στη Μόσχα υπήρξε η πιο σφοδρή τα τελευταία 72 χρόνια» αναφέρεται στην ανακοίνωση του κέντρου.
Σφοδρή χιονόπτωση σημειώθηκε σήμερα στη Μόσχα και, όπως επισημαίνει το μετεωρολογικό κέντρο Fobos, τέτοιες ποσότητες χιονιού είχε να δει η Μόσχα από το 1949.
«Η ‘σταλινική’ χιονόπτωση στη Μόσχα υπήρξε η πιο σφοδρή τα τελευταία 72 χρόνια» αναφέρεται στην ανακοίνωση του κέντρου.
Ο κύριος επιστημονικός συνεργάτης του κέντρου Γιεβγκένι Τισκόβετς, στη σχετική ανάρτηση του στο Instagram, αναφέρει ότι με βάση τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από διάφορους σταθμούς έως τις 18.00 ώρα Μόσχας, τέτοια χιονόπτωση είχε σημειωθεί πριν από 72 χρόνια.
Παράλληλα επισημαίνει ότι η ποσότητα χιονιού που έπεσε σήμερα συνιστά το 20% την μηνιαίας ποσότητας χιονιού που καταγράφεται στη ρωσική πρωτεύουσα.
- Ποιες χώρες «ψηφίζουν» Ελλάδα [γραφήματα]
- Ισπανία: Το μεγαλύτερο συνδικάτο μηχανοδηγών καλεί σε απεργία έπειτα από μια σειρά εκτροχιασμων τρένων
- Κακοκαιρία: Πόσο θα διαρκέσει το κύμα που σαρώνει τη χώρα – Σε κατάσταση Red Code 6 περιοχές
- Σοβαρές καταγγελίες εις βάρος του Λούκας Ερναντές
- Ποιες χώρες της ΕΕ επενδύουν περισσότερο στην προσιτή στέγαση; Η Ελλάδα για άλλη μια φορά στον πάτο
- Νεότερη απόφαση για αναστολή λειτουργίας σχολικών μονάδων Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου




