ΑΕΚ – «Καθαρή» η μαγνητική του Βράνιες, εκτός με την Λαμία λόγω καρτών
Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Όγκνιεν Βράνιες, καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Βόσνιος στόπερ δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό.
Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Όγκνιεν Βράνιες καθώς στις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο 32χρονος αμυντικός δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό. Ο Βόσνιος στόπερ είχε ένα χτύπημα στο κεφάλι στο ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα στην χθεσινή προπόνηση της ΑΕΚ να εμφανίσει συμπτώματα διάσεισης και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί.
Η αξονική τομογραφία, στην οποία υποβλήθηκε ο παίκτης ήταν «καθαρή» και έτσι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Επίσης ο κεντρικός αμυντικός της Ένωσης έχει συμπληρώσει και θα εκτίσει την ποινή του στο ματς με την Λαμία.
Tη φετινή σεζόν ο Βόσνιος στόπερ αποτελεί βασικό πυλώνα στην αμυντική γραμμή των κιτρινόμαυρων με τον ίδιο να μετρά μέχρι στιγμής με την φανέλα της ΑΕΚ 13 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας καταφέρει να πετύχει δύο τέρματα.
- Απίθανο συμβάν με πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ: «Κλειδώθηκαν σε γραφείο και τον απέλυσε»
- Άστατος ο καιρός τη Δευτέρα – Βροχές στην Αθήνα, χιόνια στα ορεινά
- Ο αιώνιος γρίφος του Κερτ Κομπέιν – Το σημείωμα αυτοκτονίας είναι πλαστό
- LIVE: Νιούκαστλ – Σάντερλαντ
- Τσουκαλάς: Ο Μητσοτάκης παραμένει άβουλος παρατηρητής των οικονομικών επιπτώσεων του πολέμου
- Γκεγιέ: «Επιστρέφω τα μετάλλια στο Μαρόκο, αλλά υπό προϋποθέσεις…»


