Γιώργος Παπαδάκης – Καμάρωσε τον γιο του φαντάρο
Πού ταξίδεψε για να παραστεί στην ορκομωσία του.
Απών από την χτεσινή του εκπομπή ήταν ο Γιώργος Παπαδάκης και οι λόγοι ήταν οικογενειακοί.
Ο παρουσιαστής βρέθηκε στη Λαμία και συγκεκριμένα στο ΚΕΥΠ για να παρακολουθήσει την τελετή ορκωμοσίας των νεοσύλλεκτων της 2021 ΣΤ ΕΣΣΟ και να καμαρώσει από κοντά τον μικρότερο γιο του Ιάσονα.
«Πάω Λαμία για ρεπορτάζ, είναι οικογενειακό, με την άδεια των φίλων της εκπομπής. Είναι ένα από τα τρία ρεπορτάζ που δεν έχω κάνει στη ζωή μου. Πήγε στρατιώτης ο μεγάλος μου γιος ο Κωνσταντής, πήγε ο μεσαίος μου γιος ο Φοίβος, πήγε και το στερνοπούλι μου ο Ιάσωνας. Δεν είχα πάει σε καμία ορκωμοσία, έτσι σήμερα θα πάω στην ορκωμοσία του Ιάσωνα μου. Είναι μια μοναδική ευκαιρία να αποδείξουμε ότι ουδείς αναντικατάστατος και ότι έχω υπέροχους συνεργάτες, καταπληκτικούς, που μπορούν να κάνουν αυτή τη δουλειά χίλιες φορές καλύτερα από μένα» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τους συνεργάτες τους.
Μαζί με τον Γιώργο Παπαδάκη ήταν φυσικά και η σύζυγός του, Tίνα, ενώ όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες του Lamiareport.gr ο παρουσιαστής ήταν περήφανος και συγκινημένος.
- Νιγηρία: Ο Τραμπ προειδοποιεί και για άλλους βομβαρδισμούς αν δεν σταματήσει η «σφαγή χριστιανών»
- Υεμένη: Η Σαουδική Αραβία ζητά από τους αυτονομιστές του ΣΜΝ να αποχωρήσουν από τα εδάφη που κατέλαβαν
- Ονδούρα: «Συγχαίρει» η σοσιαλιστική κυβέρνηση της Ισπανίας τον εκλεκτό του Τραμπ
- Νιγηρία: Πλήγματα κατά του Ισλαμικού Κράτους εξαπέλυσαν οι ΗΠΑ
- Κυβερνοασφάλεια: Αγορές με τη βοήθεια της AI και προσωπικά δεδομένα
- Ακίνητα: Έρχεται το price map για να βάλει τάξη στην αγορά


