Καστοριά – Νεκρός ανασύρθηκε ο άντρας που καταπλακώθηκε σε παλιό οίκημα
Τέσσερις ώρες διήρκεσαν οι προσπάθειες απεγκλωβισμού του
Τραγική ήταν η κατάληξη για το άτομο που είχε εγκλωβιστεί στο εσωτερικό παλαιού οικήματος στην περιοχή των Μαχαιράδικων στο Άργος Ορεστικό της Καστοριάς, μετά την κατάρρευση του κτιρίου.
Σχεδόν μετά από τέσσερις ώρες σκληρών προσπαθειών και μεγάλης αγωνίας για την τύχη του, ο άντρας εντοπίστηκε δυστυχώς νεκρός.
Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε εγκαταλελειμμένο οίκημα στην περιοχή των Μαχαιράδικων, όπου μετά από πτώση πατώματος εγκλωβίστηκε ένα άτομο, το οποίο βρήκε τραγικό θάνατο, αφού καταπλακώθηκε από τα μπάζα.
Τα αίτια της τραγωδίας θα ερευνήσει η Αστυνομία, προκειμένου να διαπιστωθεί πώς συνέβη αυτό το τραγικό γεγονός.
Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής, χωρίς αισθήσεις ανασύρθηκε άνδρας στο Άργος Ορεστικού Καστοριάς, έπειτα από καταπλάκωσή του εντός εγκαταλελειμμένου κτιρίου.
Επιχείρησαν 18 πυροσβέστες με 7 οχήματα, ενώ υπήρχε συνδρομή από μηχάνημα έργου της Δ.E. Άργους Oρεστικού.
- Ιράν: Ο Τραμπ υπογράφει διάταγμα με απειλή δασμών σε χώρες που συναλλάσσονται με την Ισλαμική Δημοκρατία
- «Πιστεύουν ότι η Λόρα κινδυνεύει & ζητούν από τις γερμανικές Αρχές να την βρουν» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Το νέο δίλημμα
- «Αντί να γκρινιάζετε, αναλάβετε τις ευθύνες σας», λέει ο Λεσκίρ στους εργοδότες
- Μαζική ανάκαμψη στη Wall Street μετά την κατάρρευση
- Το ευρώ ανεβαίνει, όμως η ισχύς του… παραμένει ζητούμενο

