Παναθηναϊκός – Διούδης και Παλάσιος στην ενδεκάδα απέναντι στον Βόλο
Με δύο αλλαγές στην ενδεκάδα και με τον Ρούμπεν πάλι εκτός ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Βόλο στο πρώτο ματς Κυπέλλου.
Στην αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού επιστρέφει ο Σωκράτης Διούδης. Ο Έλληνας τερματοφύλακας μετά από καιρό θα βρίσκεται και πάλι κάτω από τα δοκάρια, παίρνοντας τη θέση του Μπρινιόλι στο πρώτο ματς Κυπέλλου με αντίπαλο τον Βόλο.
Στον πάγκο θα μείνει και ο Ματέους Βιτάλ προκειμένου να πάρει ανάσες, με τον Παλάσιος να ξεκινάει βασικός, ενώ στον πάγκο βρίσκεται ο Ρούμπεν.
Συγκεκριμένα, σε σχήμα 4-3-3 ο Διούδης θα είναι στο τέρμα, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σάρλια και Χουάνκαρ παραμένουν στην άμυνα. Ο Αλεξανδρόπουλος θα είναι στο «6», με Μαουρίσιο και Βιγιαφάνιες εσωτερικούς χαφ, ο Αϊτόρ στο ένα άκρο, ο Παλάσιος στο άλλο και ο Μακέντα στην επίθεση.
- Γροιλανδία: Οι πάγοι της Αρκτικής λιώνουν και η γεωπολιτική σημασία της χώρας μεγαλώνει
- Συνταγή: Πουτίγκα σοκολάτας με κακάο
- Νέες προσφυγές δήμων και κατοίκων στο ΣτΕ για μπόνους δόμησης και πολεοδομίες
- Καιρός: Τετραήμερο ουκρανικό ψύχος θα σαρώσει τη χώρα – Η εξέλιξη των χιονοπτώσεων ανά περιοχή
- Εϊναι οι πιπεριές «ασπίδα» για το ανοσοποιητικό μας;
- Ο Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη – Η «Ιθάκη» βάζει σε κίνηση Ανδρουλάκη και Φάμελλο


