Έβαλαν χρυσές κατσίκες μπροστά από τον πύργο του Άιφελ για τον Μέσι
Τρομερή κίνηση για χάρη του Αργεντίνου «μάγου».
Ο Λιονέλ Μέσι ήταν ο μεγάλος νικητής της Χρυσής Μπάλας, με τον Αργεντίνο άσο να φτάνει τις επτά κατακτήσεις στην λαμπρή καριέρα του. Η τελετή έλαβε χώρα στο Παρίσι με τον Λιονέλ Μέσι όπως είναι λογικό να έχει την τιμητική του καθώς πλέον αγωνίζεται με τα χρώματα της Παρί Σεν Ζερμέν.
Κάπως έτσι ως ένα φόρο τιμής μπροστά από το μεγάλο αξιοθέατο της πόλης τον πύργο του Άιφελ, οι Παριζιάνοι παρέταξαν επτά χρυσές κατσίκες για να συμβολίσουν τις χρυσές μπάλες τις οποίες έχει κατακτήσει.
Φυσικά όπως ήταν λογικό η συγκεκριμένη φωτογραφία έκανε αμέσως τον γύρο του διαδικτύου με τους φαν του Μέσι να σχολιάζουν με τα καλύτερα λόγια για αυτήν την αν μη τι άλλο ξεχωριστή πράξη. Η συγκεκριμένη ιδέα πάρθηκε από την εταιρεία ένδυσης του Λιονέλ Μέσι και από τον δήμο του Παρισιού θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δώσουν τα συγχαρητήρια τους στον 34χρονο σούπερ σταρ της Παρί για την κατάκτηση μιας ακόμη Χρυσής Μπάλας.
Seven golden goats have been in front of the Eiffel Tower for Lionel Messi ?
(via @adidasfootball) pic.twitter.com/COlJZyP54b
— ESPN FC (@ESPNFC) November 30, 2021
- Απ΄την Ουκρανία στο Ιράν: Η Ευρώπη πηδάει από τη μία ενεργειακή κρίση στην άλλη
- Tι έκανες στην πετρελαϊκή κρίση μπαμπά; Τι μας διδάσκουν τα «δίδυμα» ενεργειακά σοκ των 70s
- Λεϊσμανίωση: Η «σιωπηλή» απειλή για την υγεία του σκύλου
- Ο Καραλής συνεχίζει να γράφει ιστορία: Έγινε ο πρώτος με τρία μετάλλια στα Παγκόσμια κλειστού
- Βέλγιο: Τελετές μνήμης για τα 10 χρόνια από τις επιθέσεις τζιχαντιστών στις Βρυξέλλες
- Φλόριντα: ΗΠΑ–Ουκρανία σε νέο γύρο διαπραγματεύσεων για ειρηνευτική συμφωνία



