Ο Μπενζεμά ξεπέρασε τον Ανρί
Σε δαιμονιώδη κατάσταση ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης.
Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε χθες με 2-1 της Σεβίλλης στο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής και βρίσκεται στο +4 από τη 2η Ατλέτικο.
Ο Καρίμ Μπενζεμά ισοφάρισε στο 32ο λεπτό και με αυτό το τέρμα, έγινε ο Γάλλος με τα περισσότερα γκολ σε διασυλλογικές διοργανώσεις στην ιστορία.
Ο 33χρονος επιθετικός έφτασε τα 361 γκολ σε 724 αγώνες, με Λιόν και Ρεάλ Μαδρίτης. Έτσι άφησε πίσω του τον Τιερί Ανρί που ολοκλήρωσε την καριέρα του, έχοντας 360 γκολ σε 791 συμμετοχές με Μονακό, Γιουβέντους, Άρσεναλ, Μπαρτσελόνα και Ρεντ Μπουλς της Νέας Υόρκης.
«Είμαι περήφανος που έγινα ο καλύτερος Γάλλος φορ στην ιστορία», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Μπενζεμά.
- Ρεάλ Μαδρίτης: Το τέλος του Αλόνσο ανοίγει τον δρόμο για τον Βινίσιους
- Παρίσι: Αστυνομική έφοδος σε φεμινιστικό βιβλιοπωλείο λόγω φιλοπαλαιστινιακού βιβλίου ζωγραφικής για παιδιά
- Βενεζουέλα: Ο Τραμπ είχε αναφέρει την ιδέα μιας εισβολής από το 2017, λέει ο πρώην πρόεδρος της Κολομβίας Σάντος
- Πράκτορες συλλαμβάνουν «αλεπού» στην Μινεάπολη που χόρευε μπροστά από κτίριο της ICE [βίντεο]
- Ιράν: Ο Τραμπ λέει ότι «έπεισε τον εαυτό του» να αναβάλει τη στρατιωτική δράση
- Χούλιο Ιγκλέσιας: Διαψεύδει τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση – Στο μικροσκόπιο της δικαιοσύνης ο τραγουδιστής
