
Μαριάννα Τουμασάτου – Ξεσπά η ηθοποιός για τις γυναικοκτονίες
Η ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση γεμάτη θυμό και αγανάκτηση
Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από τη νέα γυναικοκτονία, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη.
Πρόκειται για την 14η γυναίκα που δολοφονείται στη χώρα το 2021 χωρίς ακόμα να έχει ολοκληρωθεί η χρονιά.
Μάλιστα, αυτός είναι ο μεγαλύτερος αριθμός γυναικοκτονιών την τελευταία 10ετία, με πολλά από τα θύματα να μην έχουν δικαιωθεί ακόμα.
Με αφορμή τον θάνατο της 48χρονης στη συμπρωτεύουσα, η Μαριάννα Τουμασάτου ξέσπασε με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Η ηθοποιός αναφέρθηκε στη νομοθεσία που δεν αλλάζει και αναρωτήθηκε «πόσες ακόμη» θα χαθούν.
«Έεεε εσείς οι εκεί πάνω… Πότε πιστεύετε πρέπει να αλλάξουν οι νόμοι; σε λίγο δεν θα υπάρχει γυναίκα να γεννήσει τα παιδιά σας. Πόσες ακόμη;» έγραψε χαρακτηριστικά.
Δείτε την παρακάτω
- Το δείπνο των πρωταθλητών: Οι «σπουδαίες ελληνικές βραδιές» για Αντετοκούνμπο, Καραλή και Κούζμα (pic)
- Ουκρανία: Τουλάχιστον έξι νεκροί σε ρωσικές επιθέσεις – Συνδυαστικό πλήγμα με drones και βαλλιστικούς πυραύλους
- Near & Far Kastellorizo International Festival 2026: Echoing roots across the seas
- Τα ρομπότ της NASA δεν ήταν πλήρως αποστειρωμένα – Μπορεί μια γήινη μούχλα να μόλυνε τον Άρη;
- Εξωφρενικές, αδιάφορες, υπέροχες – Όλες οι εμφανίσεις του Met Gala 2026
- Ριζική ανάπλαση της εισόδου της Ελευσίνας





