Η Νάπολι διέλυσε την Λάτσιο (4-0)
Η Νάπολι διέλυσε με 4-0 τη Λάτσιο με 3 γκολ στο πρώτο ημίχρονο για την 14η αγωνιστική της Serie A και έμεινε μόνη της στην κορυφή.
Η Νάπολι επέστρεψε ξανά στην κορυφή της Serie A.
Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι επικράτησε με το εμφατικό 4-0 της Λάτσιο στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» για την 14η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας και τα 3 γκολ στο πρώτο μέρος.
Έτσι, οι Ναπολιτάνοι εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την οδυνηρή εντός έδρας ήττα της Μίλαν από την Σασουόλο (1-3) και έμειναν μόνοι στην κορυφή με 35 βαθμούς, αφήνοντας στο -3 τους «ροσονέρι».
Μόλις στο 7′ ο Ζιελίνσκι άνοιξε το σκορ, με τον Μέρτενς τρία λεπτά αργότερα να σημειώνει το 0-2 και στο 29′ ο ίδιος παίκτης έκανε το 0-3 σε ρυθμούς… ρελαντί.
Η Νάπολι δεν έριξε ρυθμό στο δεύτερο μέρος, συνέχισε να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο και βρήκε κι άλλο γκολ, με τον Ρουίζ στο 85′ να διαμορφώνει το τελικό 4-0.
- Κρήτη: Αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους οι 6 «εικονικοί εργοδότες» – Στη φυλακή οι δύο Πακιστανοί μεσάζοντες
- Ο Μπράιαν Μπαουμγκάρτνερ και η κομμένη του ατάκα στο «The Office»
- Σλοβενία: Μάχη σώμα με σώμα στις εκλογές μεταξύ φιλελεύθερων και λαϊκιστών εν μέσω σκανδάλου παρακολουθήσεων
- Όλα τα γκολ και τα highlights της 26ης αγωνιστικής της Super League (vids)
- Νίκολιτς: «Είμαστε ικανοποιημένοι, αλλά δεν τελείωσε τίποτα»
- ΠΑΣΟΚ: Ο Νίκος Ανδρουλάκης για τον Ανδρέα Παπανδρέου: «Μαζί με αυτόν έφυγε και μια ολόκληρη εποχή»

