Ελένη Τοπαλούδη – Συγκλονίζουν τα λόγια των γονιών της τρία χρόνια μετά τη δολοφονία της
Σαν σήμερα το 2018 η Ελένη Τοπαλούδη δολοφονήθηκε στη Ρόδο, ένα γεγονός που συντάραξε όχι μόνο την τοπική κοινωνία αλλά ολόκληρο το πανελλήνιο
Βαρύ ήταν το κλίμα στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Διδυμότειχο, εκεί όπου τελέστηκε το μνημόσυνο για τα τρία χρόνια από τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.
Σαν σήμερα το 2018 η Ελένη Τοπαλούδη δολοφονήθηκε στη Ρόδο, ένα γεγονός που συντάραξε όχι μόνο την τοπική κοινωνία αλλά ολόκληρο το πανελλήνιο.
Συγγενείς και φίλοι παρέστησαν στο μνημόσυνο.
- Διαβάστε επίσης: Τοπαλούδης στο in.gr – «Να σεβόμαστε το ‘όχι’-Να μην το παίζουν κάποιοι νταήδες σε βάρος των γυναικών»
Συγκλονίζουν τα λόγια των γονιών της
Η οικογένεια, σύμφωνα με την ΕΡΤ1, λαμβάνει εδώ και ημέρες πολλά τηλέφωνα και μηνύματα συμπαράστασης από την Ελλάδα και το εξωτερικό και η συγκίνηση είναι πάρα πολύ μεγάλη.
Η μητέρα της άτυχης Ελένης, Κούλα Τοπαλούδη είπε ότι «δεν πέρασε ούτε μια μέρα. Σαν να είναι σήμερα που το μάθαμε. Κι όμως πέρασαν τρία χρόνια. Δεν είναι ο χρόνος γιατρός, πονάει πολύ».
Ο πατέρας της Ελένης, Γιάννης Τοπαλούδης είπε ότι «η ψυχή της Ελένης, ο θάνατός της, ο θάνατος άλλων γυναικών όπως της Καρολάιν, της Ζωής, της Δώρας, της Γαρυφαλλιάς και άλλων ας ευαισθητοποιήσει όλους αυτούς που αποφασίζουν για εμάς».
- Ουκρανία: Θα τελειώσει ο πόλεμος μέσα στο 2026;
- ΗΠΑ: Ακυρώσεις και καθυστερήσεις πτήσεων λόγω των κακών καιρικών συνθηκών
- Ασίστ ο Φορτούνης, σκόραρε ο Μασούρας (vids)
- «Δεν είχε πάει ούτε στην κηδεία της μητέρας του» – Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Ελένης Παπαδοπούλου
- LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ
- «Όσο με σέβεστε, θα σας σέβομαι»: Η Ιουλία Καλλιμάνη τοποθετείται για το περιστατικό στην πίστα


