
Λάρισα – «Ασφυξία» στο νοσοκομείο μετά το τέλος της εφημερίας – Γεμάτη η ΜΕΘ
Στις 8 το πρωί της Πέμπτης έκλεισε η εφημερία στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας με 29 εισαγωγές ασθενών που νοσούν από κοροναϊό.
Σε σταθερά επίπεδα συνεχίζεται η πίεση στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας – σε ότι αφορά τα νοσοκομεία – της Λάρισας εξαιτίας της πανδημίας.
Στις 8 το πρωί της Πέμπτης έκλεισε η εφημερία στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας με 29 εισαγωγές ασθενών που νοσούν από κοροναϊό.
Σύμφωνα με το larissanet.gr, η ΜΕΘ του ΓΝΛ είναι πλήρης (κατειλημμένες 8 στις 8 κλίνες) με 7 διασωληνωμένους να νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Covid – 19.
Κανείς διασωληνωμένος δεν βρίσκεται εκτός ΜΕΘ.
Σε ότι αφορά τις κλίνες ήπιας νοσηλείας Covid – 19, είναι κατειλημμένες οι 79 από τις 90.
- Η Μόσχα δηλώνει έτοιμη να προμηθεύσει φυσικό αέριο την ΕΕ, «εφόσον έχει πλεόνασμα»
- Μια καταγγελία για ενδοοικογενειακή απειλή «αποκάλυψε» όπλα – Τι βρήκαν οι Αρχές
- Ισοπαλία στο Σίτι Γκράουντ (1-1), στη ζώνη του υποβιβασμού η Τότεναμ (0-1)
- Θριάσιο: Πτώση τμήματος της οροφής σε θάλαμο ασθενών της ψυχιατρικής κλινικής στο νοσοκομείο
- Σοκαριστικό τροχαίο στην Αρτέμιδα: Αυτοκίνητο εκσφενδόνισε μοτοσικλετιστή και τον παράτησε αβοήθητο στο δρόμο
- Τρένο συγκρούστηκε με αγριογούρουνο λίγο πριν την Ανάσταση – Ταλαιπωρία για του επιβάτες του «Λάρισα – Θεσσαλονίκη»

