Τουρκία – Ο Ερντογάν φοβάται τους διαδηλωτές και βάζει στο στόχαστρο τα social media
«Ως Τουρκική Αστυνομική Υπηρεσία, ο αγώνας μας κατά του εγκλήματος και των εγκληματιών συνεχίζεται αποφασιστικά στο διαδίκτυο, όπως σε κάθε τομέα»
Λίγες μόλις ώρες μετά τις πρώτες διαδηλώσεις με αφορμή την ιστορική κατάρρευση της τουρκικής λίρας, η πολιτική ηγεσία της Αγκυρας περνά σε πλήρη αντεπίθεση, επιβάλλοντας ωμή λογοκρισία.
Με ανακοίνωσή της, η Γενική Διεύθυνσης Ασφάλειας -αφού υπενθυμίζει πως διενεργούνται συνεχώς έρευνες για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας στο διαδίκτυο- τονίζει πως στο στόχαστρο μπήκαν 271 λογαριασμοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που «υποκινούν τον λαό σε μίσος και καλούν τους ανθρώπους στους δρόμους να χρησιμοποιήσουν βία».
Μάλιστα, υποστηρίζεται πως «έχουν ληφθεί οι απαραίτητες νομικές ενέργειες κατά των συγκεκριμένων ατόμων».
«Ως Τουρκική Αστυνομική Υπηρεσία, ο αγώνας μας κατά του εγκλήματος και των εγκληματιών συνεχίζεται αποφασιστικά στο διαδίκτυο, όπως σε κάθε τομέα» καταλήγει.
Διαβάστε επίσης:
- Έρχεται αφρικανική σκόνη από τη Λιβύη και την Αίγυπτο – Πού θα πέσουν λασποβροχές
- Σφυροκόπημα Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές: Εάν υπουργός άλλης κυβέρνησης έκανε τη δήλωση του Γεωργιάδη θα είχε παραιτηθεί
- «Ξεχύθηκαν» στους δρόμους στο Μαρόκο – Οπαδοί βγήκαν για να πανηγυρίσουν το Κόπα Άφρικα (vids)
- Σε εξέλιξη απεργία των νοσοκομειακών γιατρών – Συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας
- Ο Μάρκο Ρούμπιο αρνείται ότι οι ΗΠΑ επιδιώκουν να ανατρέψουν τον πρόεδρο της Κούβας
- Ο Φουρνιέ… ανάγκασε τον Γιασικεβίτσιους σε αυτοκριτική: «Είναι ξεκάθαρο ότι έκανα κακή δουλειά» (vid)



