Κατερίνα Καινούριου – Αποκάλυψε ότι μίλησε με την μητέρα του Παντελή Παντελίδη
Τι ανέφερε η παρουσιάστρια για την επικοινωνία τους;
«Πόλεμος» ξέσπασε τις προηγούμενες ημέρες ανάμεσα στον Γιώργο Θεοφάνους και την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο μουσικοσυνθέτης δήλωσε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, πως άκουσε την Αθηνά Παντελίδου πάνω από τον τάφο του γιου της, να καταριέται αυτόν και τα παιδιά του.
Οι δηλώσεις αυτές είχαν προκαλέσει την αντίδραση της μητέρα του αδικοχαμένου τραγουδιστή και τον καλούσε να ανακαλέσει.
Εκείνος έγραψε στο Twitter ότι «έκανε λάθος και αναφέρθηκε σε πράγματα και καταστάσεις που πλήγωσαν και στενοχώρησαν».
«Της είπα πως στενοχωρήθηκα που συνέβη στην εκπομπή μου»
Μετά τη δημόσια συγγνώμη του Γιώργου Θεοφάνους η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε χθες με τη μητέρα του Παντελή Παντελίδη.
«Εγώ επικοινώνησα με την κυρία Αθηνά χθες. Την έχω γνωρίσει και στο J2US. Τόσα χρόνια δεν έχει μιλήσει ποτέ. Μου είναι πολύ συμπαθής και πάντα είναι αξιοπρεπής. Ήταν πολύ στενοχωρημένη. Της είπα πως στενοχωρήθηκα που συνέβη στην εκπομπή μου και πως πραγματικά ο Γιώργος Θεοφάνους δεν είχε κακή πρόθεση και ξεκίνησε αλλιώς η κουβέντα.
Μου είπε πως αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ, έκλαιγε. Μου είπε πως έχει χάσει τόσα χρόνια το παιδί της και δε θα καταριόνταν ποτέ έναν γονιό να του συμβεί κάτι τέτοιο. Την ενόχλησε πως μπορεί ο κόσμος να πίστεψε κάτι τέτοιο. Μου είπε πως ήθελε μια συγγνώμη και να λήξει το θέμα. Και μετά έκλαιγε.
Μάλιστα είχε και ένα θέμα με την υγεία της. Να είναι καλά, περαστικά. Ο Γιώργος ζήτησε συγγνώμη και το θέμα λήγει εδώ» αποκάλυψε η παρουσιάστρια.
- Δεύτερη προσαγωγή για φερόμενη κατασκοπεία στην Κρήτη – Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. Τούρκος υπήκοος
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 03.03.2026]
- Ρούμπιο για Ιράν: Αυτή η επιχείρηση χρειαζόταν να γίνει – Θα μας άρεσε να δούμε το καθεστώς να αντικαθίσταται
- Φάμελλος: Καμία στρατιωτική εμπλοκή του κράτους και της κυβέρνησης στην επέμβαση ΗΠΑ – Ισραήλ
- Τσιτσιπάς: Εκτός του Τop-40 της παγκόσμιας κατάταξης για πρώτη φορά μετά το 2018!
- Κατασκοπεία στη Σούδα: Φωτογραφίες του αεροπλανοφόρου «Gerald Ford» είχε ο Γεωργιανός




