Αλλαγές επιφυλάσσουν στους παίκτες οι κριτές του The Voice.
Για πρώτη φορά στο παιχνίδι οι τέσσερις coaches θα έχουν στο πλευρό τους επαγγελματίες μουσικούς όχι μόνο στα Knockouts αλλά και στα Battles.
Ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Πάνος Μουζουράκης θα έχουν μαζί τους φίλους τους τραγουδιστές που έχουν μεγάλη καριέρα.
Η Ελένη Φουρέιρα θα είναι η βοηθός του Κωνσταντίνου Αργυρού και η Μαντώ της Έλενας Παπαρίζου.
Τα ονόματα των άλλων δύο καλλιτεχνών που θα είναι στο πλευρό του Σάκη Ρουβά και του Πάνου Μουζουράκη ακόμα αναζητούνται.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.