
Κοροναϊός – Έρχονται αυστηροί έλεγχοι για τα μέτρα – «Δεν υπάρχουν κορόιδα και έξυπνοι σε μία εθνική μάχη»
«Σε αυτήν πρέπει να μπουν πιο αποφασιστικά όλοι, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες τους: το κράτος, η αυτοδιοίκηση, οι επιστημονικοί φορείς αλλά και οι επιμέρους επαγγελματικές ενώσεις»
Ακόμα αυστηρότερους ελέγχους για την τήρηση των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κοροναϊού προανήγγειλε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια του διαγγέλματος για την πανδημία.
Όπως είπε ο πρωθυπουργός «οι έλεγχοι θα συνεχιστούν, ακόμα πιο εντατικά».
Παράλληλα, εξήγησε πως «δεν υπάρχουν ‘κορόιδα’ και ‘έξυπνοι’ σε μία εθνική μάχη».
Τέλος, υπογράμμισε πως «σε αυτήν πρέπει να μπουν πιο αποφασιστικά όλοι, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες τους: το κράτος, η αυτοδιοίκηση, οι επιστημονικοί φορείς αλλά και οι επιμέρους επαγγελματικές ενώσεις».
Δείτε ολόκληρο το διάγγελμα
- Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού κάνει καριέρα στο YouTube!
- ΠΟΕ-ΟΤΑ: Απεργούν σήμερα οι υπάλληλοι στους δήμους – Συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας
- Υπόγεια Ρεύματα: Έρχονται δυναμικά στη σκηνή της Τεχνόπολης
- Άγιος Δημήτριος: Σήμερα στον στρατιωτικό εισαγγελέα οι «4» – Πώς ο 20χρονος σκότωσε τον 27χρονο
- Σεισμός στην Κρήτη: Βίντεο από την ώρα που χτυπούν τα 5,7 Ρίχτερ
- Υποκλοπές: Η Intellexa του Ντίλιαν, με έδρα την Αθήνα, διαφήμιζε κατασκοπευτικά λογισμικά σε «Αρχές επιβολής του νόμου»




