Πολυτεχνείο – Ανοιχτές και σήμερα οι πύλες για τον τριήμερο εορτασμό [Εικόνες και Βίντεο]
Από νωρίς σήμερα το πρωί πολίτες αφήνουν στεφάνια και λουλούδια στο κτίριο του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου επί της Πατησίων
Ξεκίνησαν από χθες το πρωί οι εκδηλώσεις μνήμης για την 48η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.
Από σήμερα νωρίς το πρωί φοιτητικοί σύλλογοι και πολίτες αφήνουν στεφάνια και λουλούδια στο κτίριο του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου επί της Πατησίων.
Υπενθυμίζεται πως οι πύλες του Πολυτεχνείου δεν είχαν ανοίξει πέρυσι και δεν πραγματοποιήθηκαν οι εορτασμοί λόγω των περιορισμών για τη διασπορά του κοροναϊού.
Στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγεία από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς κορoναϊού, το Πρυτανικό Συμβούλιο του ΕΜΠ αποφάσισε ότι έως και την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου:
Α. Θα υπάρξει αυξημένη φύλαξη του συγκροτήματος Πατησίων του ΕΜΠ από την υπηρεσία φύλαξης του Ιδρύματος, και,
Β. Τα κτήρια του συγκροτήματος , στην Πατησίων, θα είναι κλειστά.
Το διήμερο 15 και 16 Νοεμβρίου η κεντρική πύλη του ιστορικού χώρου στην Πατησίων, θα ανοίγει στις 9 το πρωί και θα κλείνει στις 8 το βράδυ ή νωρίτερα, αν κριθεί σκόπιμο από την Επιτροπή Εορτασμού, για την ασφάλεια του Συγκροτήματος.
Την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου η κεντρική πύλη του Πολυτεχνείου στην Πατησίων, θα ανοίξει στις 9 το πρωί και θα κλείσει στη 1 το μεσημέρι, για να πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση.
- Τραγωδία στη Ζάκυνθο: Νεκρό 2χρονο παιδί από επίθεση σκύλου
- Live streaming: Ρέθυμνο – Ολυμπιακός
- Μηνύματα ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Αριστεράς για τα 17 χρόνια από τη δολοφονία Γρηγορόπουλου – «Σημάδεψε μια γενιά»
- Γάζα: Η διεθνής δύναμη σταθεροποίησης πρέπει να αναπτυχθεί στην κίτρινη γραμμή, λέει η Αίγυπτος
- Lloyd’s List Greek Shipping Awards 2025: Τα «Όσκαρ» της ελληνικής ναυτιλίας
- Παναθηναϊκός: Με Λαφόν η αποστολή κόντρα στην ΑΕΛ Novibet (pic)