FBI – Επίθεση χάκερ σε διακομιστή της Υπηρεσίας
Η υπηρεσία ανέφερε ότι διόρθωσε την τρωτότητα του λογισμικού που επέτρεψε την επίθεση.
Το FBI δήλωσε πως οι χάκερ δεν είχαν πρόσβαση σε οποιαδήποτε δεδομένα ή προσωπικές πληροφορίες στο δίκτυό του, μία ημέρα μετά την παρεμβολή τους σε διακομιστή της υπηρεσίας προκειμένου να στείλουν χιλιάδες ψευδή μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Η Υπηρεσία ανέφερε ότι διόρθωσε την τρωτότητα του λογισμικού που επέτρεψε την επίθεση.
Τα ψευδή μέιλ προέρχονταν από έναν διακομιστή του FBI που προωθεί ειδοποιήσεις στην Επιχειρηματική Πύλη Επιβολής του Νόμου (LEEP), την οποία χρησιμοποιεί το FBI προκειμένου να επικοινωνήσει με το κράτος και τις τοπικές υπηρεσίες. Ο διακομιστής δεν ήταν τμήμα της υπηρεσίας εταιρικών μέιλ του FBI, προσέθεσε το FBI.
Τα ψευδή μέιλ προειδοποιούσαν για μια κυβερνοεπίθεση και φαινόταν να προέρχονται από μια νόμιμη ηλεκτρονική διεύθυνση του FBI που έληγε σε @ic.fbi.gov, ανέφερε το FBI.
- Ο πελάτης του Predator έχει πάντα δίκιο μέχρι ο πωλητής να βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο
- Γιατί είναι τόσο δύσκολο να νιώσουμε ασφαλείς σήμερα;
- Επιμένει ο Τραμπ: «Έχω το απόλυτο δικαίωμα να επαναφέρω τους τελωνειακούς δασμούς»
- Ανοίγει η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις – Ποιοι κωδικοί μειώνουν τον φόρο
- Συνταγές: Βγάλαμε λαβράκι
- AI: Όταν η ταχύτητα γίνεται εχθρός της ασφάλειας



