Fendi Χ SKIMS – Έσπασε τα ρεκόρ η νέα συνεργασία της Κιμ Καρντάσιαν
Το μεγαλύτερο λανσάρισμα της Κιμ Καρντάσιαν από τότε που ίδρυσε το brand της το 2019.
Η σειρά συνεργασίας των Fendi και SKIMS κυκλοφόρησε στις 9 Νοεμβρίου και το δίδυμο φέρεται να κέρδισε 1 εκατομμύριο δολάρια ΗΠΑ κατά το πρώτο λεπτό του.
Σύμφωνα με το TMZ, 300.000 άτομα εγγράφηκαν στη λίστα αναμονής της κυκλοφορίας και οι πελάτες που παρατάχθηκαν έξω από το κατάστημα της Fendi στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια παραλίγο να προκαλέσουν σάλο λόγω της τεράστιας ουράς και του συνωστισμού. Τα ρούχα της σειράς έχουν σχεδόν εξαντληθεί, καθιστώντας αυτό το μεγαλύτερο λανσάρισμα της μάρκας της Κιμ Καρντάσιαν από το 2019.
Σχέδια συμπεριλαμβανομένου του δερμάτινου φορέματος αξίας 4.200 δολαρίων, το οποίο φόρεσε η Καρντάσιαν στα Βραβεία Innovator 2021 του περιοδικού Wall Street Journal, δεν είναι πλέον διαθέσιμα.
Τα κομμάτια που εξακολουθούν να είναι προς το παρόν διαθέσιμα είναι οι κορσέδες, τα σουτιέν και τα σορτς.
Η Κιμ σπάει άλλο ένα ρεκόρ!
- Ο Νομπελίστας Λάσλο Κρασναχορκάι στην Αθήνα
- ΣΥΡΙΖΑ: Ανίκανη και αδιάφορη για λύσεις στον πρωτογενή τομέα η κυβέρνηση
- Η ΚΕΔΕ στο Πατριαρχείο Αλεξάνδρειας και Πάσης Αφρικής
- Ταυτοποιήθηκαν οι δύο 24χρονοι που παραβίαζαν κόκκινα με μηχανή – Πώς προσπάθησαν να σβήσουν τα ίχνη τους
- Ματσάρες σε Μιλάνο και Λισαβόνα: Όλο το πρόγραμμα στο Champions League
- Σάλος με AI εικόνες που ανέβασε ο Τραμπ – Δείχνουν τη Γροιλανδία (και όχι μόνο) αμερικανική και θεατές τους Ευρωπαίους




