
Φοράει τα ασπρόμαυρα ο Μάντζαρης
Πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Ελλάδα βρίσκεται ο Βαγγέλης Μάντζαρης για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.
Πολύ κοντά στην συμφωνία με τον Βαγγέλη Μάντζαρη βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, καθώς οι δύο πλευρές είχαν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για την έλευση του πόιντ γκαρντ στην Ελλάδα.
Ο Άρης Λυκογιάννης είχε δώσει το «ΟΚ» για μια προσθήκη στην περιφέρεια, αλλά στη συνέχεια το θέμα «πάγωσε». Οι δύο πλευρές όμως είχαν νέα επαφή και προχωράνε σε περαιτέρω συζητήσεις για να προχωρήσει η συμφωνία και το μόνο που απομένει είναι δούμε αν θα στεφθεί με επιτυχία η επιστροφή του στην Ελλάδα.
Ο 31χρονος πόιντ γκαρντ είναι θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής στην Ελλάδα, καθώς το τελευταίο διάστημα αγωνίζεται στο Ισραήλ για λογαριασμό της Χάποελ Εϊλάτ, ενώ είχε ξεκινήσει τη χρονιά στην Πολωνία, για λογαριασμό της Σταλ Οστρόβ.
- Το μήνυμα του Πρόεδρου της Δημοκρατίας μετά την Ανάσταση
- Wall Street: Νέος δείκτης που σορτάρει την ιδιωτική πίστη
- «Φτάνει με την προσωπική ειδωλολατρία και την ειδωλολατρία του χρήματος», ειπε ο Πάπας Λέων
- ΑΑΔΕ: Επιχείρηση Supercars – Δεσμεύτηκαν 229 πολυτελή ΙΧ με ξένες πινακίδες
- Fed: Στο μικροσκόπιο της οι μεγάλες τράπεζες για την έκθεσή τους στην ιδιωτική πίστη
- Νέος Κόσμος: Σακούλες με μολότοφ κατέσχεσαν λίγο πριν το Χριστός Ανέστη – Αποκλειστικές εικόνες




