Δεν έχουν τέλος οι απίθανες θεωρίες γύρω από τον κοροναϊό, που διακινούνται στα social media, προκαλώντας πολλές φορές (τουλάχιστον) σύγχυση.

Την ώρα που η πανδημία σαρώνει την χώρα, και γίνεται τιτάνια προσπάθεια από κυβέρνηση και ειδικούς, να πειστούν οι ανεμβολίαστοι να κάνουν το εμβόλιο κατά του κοροναϊού, ώστε να προστατευθούν, κάποιοι σε αναρτήσεις τους, προκρίνουν εξωφρενικές -αν όχι επικίδυνες-  «θεραπείες».

Ένας από αυτούς ο stylianosoharag, που ούτε λίγο ούτε πολύ, παροτρύνει τους πολίτες να βάλουν στη μύτη τους χάλκινα καλώδια για να σκοτώσουν τον κοροναϊό, συνοδεύοντας μάλιστα την ανάρτησή του και με σχετικό βίντεο.

«Στο βίντεο βλέπετε μερικές μαλάξεις με ένα κομμάτι χάλκινου καλώδιου στην είσοδο των ρουθουνιών. Βοηθά στο αναπνευστικό και παράλληλα αφήνει ίχνη χαλκού ώστε ο ιός κατά την είσοδο του απενεργοποιείται-σκοτώνεται. Δοκιμάστε το για 1 λεπτό στο κάθε ρουθούνι», αναφέρει.

Στο βίντεο βλέπετε μερικές μαλάξεις με ένα κομμάτι χάλκινου καλώδιου στην είσοδο των ρουθουνιών. Βοηθά στο αναπνευστικό και παράλληλα αφήνει ίχνη χαλκού ώστε ο ιός κατά την είσοδο του απενεργοποιείται-σκοτώνεται. Δοκιμάστε το για 1 λεπτό στο κάθε ρουθούνι pic.twitter.com/pTGav3WvPp

— oharagr (@stylianosoharag) October 11, 2021