
Πέθανε ο ηθοποιός Κώστας Λάσκος
Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας
Θλίψη προκάλεσε στο καλλιτεχνικό στερέωμα η είδηση του θανάτου του Κώστα Λάσκου.
Ο ηθοποιός έδωσε μεγάλη μάχη για τη ζωή του, δυστυχώς, όμως δεν τα κατάφερε.
Τη δυσάρεστη είδηση, γνωστοποίησε ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.
Επιθυμία της οικογένειας του Κώστα Λάσκου είναι, αντί στεφάνων, να ενισχυθεί το ταμείο αλληλοβοηθείας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, που αγωνίζεται για να βοηθήσει τους Έλληνες ηθοποιούς.
Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα:
«Με μεγάλη θλίψη μόλις μάθαμε ότι έφυγε από κοντά μας μετά από μεγ’αλη μάχη, ένας σεμνός εργάτης του θεάτρου, μια εμβληματική φυσιογνωμία που σφράγισε πολλούς ρόλους με το ταλέντο του στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογραφο! Καλός φίλος, σπουδαίος συνεργάτης που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Η οικογένεια ευχαριστεί το προσωπικό, το νοσηλευτικό και το ιατρικό, του νοσοκομειου Άγιος Σάββας για τη φροντίδα που προσέφερε και θα τελέσει σε στενό οικογενειακό κύκλο την αποχαιρετιστήρια τελετή και παρακαλεί αντί στεφάνων να ενισχυθεί το ταμείο αλληλοβοηθείας του σωματείου ελλήνων ηθοποιών, που αγωνίζεται για να βοηθήσει τους Έλληνες ηθοποιούς».
- Μικρά αεροσκάφη και drones προκάλεσαν την ενεργοποίηση της αντιαεροπορικής άμυνας στο Ιράν
- Η προοπτική σύστασης εξεταστικής επιτροπής για τις υποκλοπές τσουρουφλίζει το Μαξίμου
- Συνταγή: Ρολό κοτόπουλο με αυγό
- Η θρησκεία ως εργαλείο πολέμου – Πώς το MAGA κίνημα συγχωνεύει τον χριστιανισμό με τη βία
- Μη ρεαλιστικό να υπάρξουν γρήγορα αποτελέσματα από συνομιλίες λέει το Ιράν ενώ οι ΗΠΑ εξετάζουν πώς θα «πιέσουν»
- Συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα για την Εργατική Πρωτομαγιά: Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια, πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ





