Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πρίφτης – «Να εστιάσουμε πιο πολύ στον εαυτό μας και όχι στο πώς θα εμφανιστεί η Εφές»

Πρίφτης – «Να εστιάσουμε πιο πολύ στον εαυτό μας και όχι στο πώς θα εμφανιστεί η Εφές»

Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν θέλει να επηρεαστεί η ομάδα του από πιθανά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Εφές.

Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε στη media day της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να δώσει… μάχη με τον χρόνο και με τον εαυτό της για να παρουσιαστεί καλύτερη στο παρκέ ενώ επισήμανε πως οι «πράσινοι» δεν θα πρέπει να επηρεαστούν από τα προβλήματα που έχει η Εφές.

Όσα είπε ο Πρίφτης:

Για τον στόχο του Παναθηναϊκού να κάνει το 2/2 στη «διαβολοβδομάδα»: «Αυτό θα ήταν το ιδανικό και θα προσπαθήσουμε γι’ αυτό. Αυτό χρειάζεται μια διαδικασία. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα, πιο σωστά, με μεγαλύτερη ενέργεια και συνέπεια. Αν αυτή τη διαδικασία την ακολουθήσουμε ή είμαστε στην προσπάθεια να την ακολουθήσουμε, θα ανεβάσουμε και τις πιθανότητές μας».

Για αυτά που πρέπει να αλλάξει η ομάδα του: «Το έχουμε επαναλάβει πολλές φορές. Είμαστε σε μια αντιφατική συμπεριφορά. Είναι ένα σύμπτωμα που έχουν όλες οι καινούργιες ομάδες. Θέλει χρόνο αυτό. Ξέρω πως ο χρόνος είναι περιορισμένος. Θα πρέπει να παλέψουμε με τον χρόνο και με τον εαυτό μας, για να μην το επαναλαμβάνουμε. Η πρώτη μάχη σε όλα αυτά τα ματς δεν είναι με τον αντίπαλο, αλλά με τον εαυτό μας τον ίδιο».

Για τις απουσίες της Αναντολού Εφές και τα προβλήματα τραυματισμών του Παναθηναϊκού: «Δεν ξέρω με πόσους θα έρθει η Εφές. Ειλικρινά, πιστεύω πως είναι μια τόσο ταλαντούχα και ικανή ομάδα, που όποιοι και να έρθουν υπάρχουν οι οκτώ – δέκα παίκτες που μπορούν να παίξουν και να είναι σε υψηλή ποιότητα. Από την άλλη και εμείς έχουμε να διαχειριστούμε κάποια θέματα τραυματισμών, όπως είναι αυτό του Παπαπέτρου, μετά το ματς με το Περιστέρι. Ένα θέμα που προέκυψε με τον Οκάρο Ουάιτ, της τελευταίας στιγμής. Θα το δούμε και θα το αξιολογήσουμε αύριο το πρωί, για να δούμε αν και κατά πόσο θα τους έχουμε κοντά μας. Πρέπει να εστιάσουμε πιο πολύ στον εαυτό μας και όχι στο πώς θα εμφανιστεί η Εφές, η οποία είναι μια ομάδα που έχει πολύ μεγάλη ικανότητα. Έχει και το know how, ξέρει πώς να τα διαχειριστεί αυτά. Το έκανε και πέρυσι, που είχε ένα κακό ξεκίνημα».

Για την προσαρμογή του Γιόγκι Φερέλ: «Είναι σε μια διαδικασία, δεν είναι εύκολο και αυτό. Πρέπει να μάθει τους συμπαίκτες του, την ομάδα. Πρέπει να καταλάβει το περιβάλλον, την Ευρώπη. Παίζει σε μια νευραλγική θέση και πρέπει να τα ξέρει όλα αυτά. Έχει άλλες απαιτήσεις αυτή η θέση. Χρειάζεται κι αυτός τον χρόνο του».

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024