
Φώφη Γεννηματά – Σε λυγμούς ξέσπασε ο Κώστας Χαρδαβέλλας για τον χαμό της – Τη γνώριζε από μικρό κορίτσι
Ο θάνατος της Φώφης Γεννηματά έχει συγκλονίσει όλο τον πολιτικό κόσμο και όχι μόνο. Ο φίλος του πατέρα της, Κώστας Χαρδαβέλλας είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά την τραγική είδηση.
Στα 57 της χρόνια έφυγε από τη ζωή η Φώφη Γεννηματά, προκαλώντας θλίψη και πόνο στους πολιτικούς της συνεργάτες, στους φίλους της και στην οικογένειά της. Ένας από αυτούς που τη γνώριζε από μικρό κορίτσι είναι ο Κώστας Χαρδαβέλλας αφού ήταν προσωπικός φίλος και κουμπάρος του Γιώργου Γεννηματά.
Καθώς μιλούσε για εκείνη στον αέρα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», ξέσπασε σε λυγμούς. «Νιώθω έναν σπαραγμό μέσα μου γιατί αυτήν την κοπέλα τη μεγάλωσα σχεδόν λόγω του ότι ο πατέρας της ήταν αυτός που με πάντρεψε και τη γνώρισα από πιτσιρίκα», είπε με δυσκολία ο δημοσιογράφος.
Δεν μπόρεσε να συνεχίσει
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η σύζυγός του, Μαρία Παναγοπούλου, η οποία ήταν στο πλατό της εκπομπής και είπε: «Δεν θα μπορέσει να συνεχίσει. Είναι φορτισμένος γιατί αγαπάει αυτή την οικογένεια και έχει δώσει και ο ίδιος τη μάχη του».
- Χάποελ Τελ Αβίβ – Ρεάλ Μαδρίτης 76-69: Μείωσε σε 2-1 με σούπερ Μπράιαντ
- Δολοφονία στην Κρήτη: Οι έξι πυροβολισμοί καταγράφονται σε ηχητικό ντοκουμέντο
- Καβάλα: Θανατηφόρο τροχαίο στην παραλιακή Εγνατία – Νταλίκα συγκρούστηκε με γεωργικό μηχάνημα
- Μπαράκ Ομπάμα: «Ο Τραμπ φέρνει τριγμούς στον γάμο μου με τη Μισέλ»
- Ο θρυλικός Πατ Ράιλι «ψάχνει» το δέκατο δαχτυλίδι
- Αναποτελεσματικό το Fuel Pass: Είχε και ρέστα… η κυβέρνηση



