Ηράκλειο – Διάρρηξη στο δημαρχείο – Έσπασαν την πόρτα στο Πρωτόκολλο
Διαρρήκτες επιχείρησαν να μπουν στο δημαρχείο στο Ηράκλειο. Το επιβεβαίωσε ο δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός.
Άγνωστοι διέρρηξαν το βράδυ της Κυριακής 24 Οκτωβρίου το δημαρχείο στο Ηράκλειο Κρήτης. Το γεγονός επιβεβαίωσε και ο δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, οι δράστες διέρρηξαν τη Λότζια προκαλώντας φθορές εντός του χώρου.
Χτύπησε ο συναγερμός – Δεν πήραν τίποτα οι δράστες
Ο δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός έκανε σχόλιο για τη διάρρηξη. «Ευτυχώς δεν φαίνεται να έχει κλαπεί κάτι. Μπήκαν στο Τμήμα Πρωτοκόλλου σπάζοντας την πόρτα», ανέφερε σχετικά ο κ. Λαμπρινός.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πιθανότατα οι δράστες μόλις έσπασαν την πόρτα ενεργοποίησαν τον συναγερμό του δημαρχείου με αποτέλεσμα να τραπούν σε φυγή χωρίς να κλέψουν το οτιδήποτε.
- Τραμπ: Κρίσιμη η συνεδρίαση στο Νταβός για τη Γροιλανδία – Τρόπο αποκλιμάκωσης αναζητούν οι Ευρωπαίοι
- Τι «σκέφτεται» ο σκύλος μας όταν μιμούμαστε σκυλίσιες συμπεριφορές;
- Γιάννης Σκαρίμπας: Κανέναν δεν έχει λόγο ο άνθρωπος να είναι ωραία τα όνειρά του
- Σοκ στo ισπανικό ποδόσφαιρο: Νεκρός πρώην παίκτης της Ατλέτικο και της Σεβίλλης στο σιδηροδρομικό δυστύχημα
- ΠΑΣΟΚ: Όλο το παρασκήνιο από τη συνεδρίαση της ΚΟΕΣ- Τα «καρφιά», οι έντονοι διάλογοι και οι διαφορετικές στρατηγικές
- Σώτης Βολάνης: Η απάντηση του για την αποχώρηση του από το νυχτερινό κέντρο





