
Πάτρα – Φούρναρης γέμισε κοπριά το μαγαζί του επειδή του «έκοψαν» πρόστιμο για μάσκα
Ο φουρναρης γέμισε τη βιτρίνα του φούρνου του με κάθε λογής μήνυμα, συμπεριλαμβανομένων και κάποιων με «ψεκασμένες» θεωρίες
Δεν έχει προηγούμενο ο τρόπος με τον οποίο αντέδρασε αρτοποιός της Πάτρας, όταν του επεβλήθη χρηματικό πρόστιμο για μη χρήση μάσκας στην επιχείρησή του, δεν έχει σίγουρα προηγούμενο.
Ο φούρναρης, όπως αναφέρει το thebest.gr, έριξε με φτυάρι κοπριά παντού στο πάτωμα, πάνω από την κοπριά άπλωσε ζύμη, στην οποία πρόσθεσε νομίσματα και επίσης έγραψε δεκάδες μηνύματα για την πανδημία και τις αυξήσεις στο ρεύμα και τα άλευρα.
Ο πατρινός αρτοποιός μοιάζει να έφτασε στα άκρα, γεμίζοντας τη βιτρίνα του φούρνου του με κάθε λογής μήνυμα, συμπεριλαμβανομένων και κάποιων με «ψεκασμένες» θεωρίες
Ο γνωστός φούρνος παραμένει κλειστός τις τελευταίες μέρες και στο εσωτερικό περαστικοί και κάτοικοι της συνοικίας της Πάτρας, έβλεπαν το θέαμα που ο αρτοποιός επέλεξε για να εκφράσει την έντονη δυσφορία του.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, την Κυριακή στη βιτρίνα του αρτοποιείου, τοποθετήθηκε χαρτινο κάλυμμα για να μην είναι ορατό αυτό το οποίο τις προηγούμενες ημέρες αποτελούσε τη στάση διαμαρτυρίας του.
- Κατασχέθηκαν λαθραία τσιγάρα και σφαίρες στη Μυτιλήνη – Προσπάθησαν να τα περάσουν από Τουρκία
- Νέες υδρογεωτρήσεις στην Τήλο
- Ο Τζον Τραβόλτα εξηγεί την έμπνευση πίσω από τις viral εμφανίσεις του με μπερέ στις Κάννες
- Βολές Σαμαρά: Η απόσυρση οπλικών συστημάτων από Κάρπαθο, Διδυμότειχο, Κύπρο προκαλεί μείζονα ερωτήματα
- Για να γλιτώσουν από τους τουρίστες, οι φώκιες του Ιονίου κρύβονται σε υποβρύχιες φυσαλίδες αέρα
- «Μια νύχτα μόνο»: Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο στο MEGA

