
Συναγερμός στις Αρχές – Εξαφανίστηκε 16χρονη από το Ελ. Βενιζέλος
Συναγερμός για την εξαφάνιση της 16χρονης Νεκταρίας από το Ελ. Βενιζέλος
Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση της 16χρονης Νεκταρία Μ. από το Ελ. Βενιζέλος. Συγκεριμένα, στις 20/10/2021 και ώρα 13:00, εξαφανίστηκε από το Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», η Νεκταρία Μ.,16 ετών.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Νεκταρίας, 16 ετών και προέβη άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο.
Η Νεκταρία Μ., έχει ύψος 1,65 , είναι αδύνατη, έχει μαύρα μαλλιά και γαλανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι μπουφάν, μπλε τζιν παντελόνι και λευκά παπούτσια.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Παραιτούνται πριν τους «πάρει τις δουλειές» – Όταν ο αλγόριθμος σου «χτυπά την πόρτα»
- Ελβετία: Υπέρ της θέσπισης αυστηρότερων κανόνων για τη χρήση των social media από ανήλικους
- Επεισοδιακή καταδίωξη 19χρονου στο Χαλάνδρι – Τράκαρε με τους αστυνομικούς, οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ
- Premier League: Τα 10 πιο «ηχηρά» ονόματα που μένουν χωρίς συμβόλαιο το καλοκαίρι
- Συνελήφθη 19χρονος που εκβίαζε ανήλικους και τους αποσπούσε χρήματα – Από έναν 14χρονο είχε πάρει 10.000 ευρώ
- Κόντρα Σδούκου-Αποστολάκη για τους «πελάτες» της Δεξιάς: «Εποχές γερμανοτσολιάδων» – «Πανικόβλητη κυβερνητική προπαγάνδα»



