
Alcatrash – Δεν θα πάω στη Eurovision φέτος, τα αγγλικά μου είναι σαν του Τσίπρα
Απολαυστικές δηλώσεις στην κάμερα του MEGA Καλημέρα
Τους συντελεστές της παράστασης «Συνοικία το Όνειρο» συνάντησε η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα.
«Ο πιο αθυρόστομος είναι ο Κώστας Φλωκατούλας. Ατάλαντο με ανεβάζει, ατάλαντο με κατεβάζει» είπε ο Γιώργος Τσαμπουράκης.
Ο ηθοποιός είναι 47 ετών και έχει παιδιά στην εφηβεία, ενώ χαρακτήρισε τη σύζυγό τους ως τέλεια.
Η Μαρία Φιλίππου αποκάλυψε πως το μεγαλύτερο πειραχτήρι είναι ο Σωτήρης Χατζάκης.
Ο Σωτήρης Χατζάκης μίλησε για τον Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος ήταν συνεξόριστοι των γονιών του. «Μας έλεγε “μη διχάζεστε”», αποκάλυψε για τον μεγάλο συνθέτη.
Η Τζένη Θεωνά έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη
«Δεν βαφτίσαμε τον γιο μου, γιατί ήταν μία έξτρα δυσκολία. Ο Δήμος αν δεν ήταν τραγουδιστής, θα ήταν organizer. Δεν είμαι έγκυος, αλλά σκέφτομαι το δεύτερο παιδί», δήλωσε η ηθοποιός.
Οι δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια για το #MeToo προκάλεσαν αντιδράσεις, με τον αθλητή να ζητά συγγνώμη δημόσια και να κάνει λόγο για λάθος διατύπωση της σκέψης του.
Οι Alcatrash δήλωσαν πως χρωστούν το μεγαλύτερο μέρος της αναγνωρισιμότητάς τους στον Νίκο Μουτσινά, ενώ δήλωσαν πως φέτος δεν θα πάνε στην Eurovision γιατί τα αγγλικά τους είναι σαν του Τσίπρα.
Η Άννα Βίσση μίλησε για τον Νίκο Καρβέλα, τον οποίον στην αρχή τον φοβόταν. «Όταν τον πρωτογνώρισα δεν τον ήθελα καθόλου, μου έκανε τζιζ. Ο Νίκος ήταν τρομακτικός, αλλά ελκυστικός, αλλά και… βρωμιάρης».
- Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Αναίρεση της αποφυλάκισής του ζητά ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου
- Έχω παιδιά: Οι δικαιολογίες φέρνουν τα πάνω κάτω
- Ο Μέσι έφυγε με ενοχλήσεις από το τελευταίο ματς της Ίντερ Μαϊάμι – Αγωνία για το Μουντιάλ (pic, vid)
- Κοτοπουλάκια εκκολάφθηκαν από «τεχνητό αβγό» – Ελπίδα για την επαναφορά εξαφανισμένων πτηνών;
- Β. Κικίλιας: «51% περισσότεροι έκτακτοι έλεγχοι στα πλοία – Μηδενική ανοχή σε θέματα ασφάλειας»
- Βερόνα: Ημερίδα για το μαροκινό σχέδιο αυτονομίας της Δυτικής Σαχάρας






