Σε φιλανθρωπικό αγώνα πήραν μέρος ο Κριστιάν Καρεμπέ, αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού και ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν. Το παιχνίδι έγινε στο στάδιο Léo-Lagrange στην πόλη της Ανατολικής Γαλλίας.
Στον αγώνα έλαβαν μέρος μία σειρά ακόμη από διάσημοι άνθρωποι του ποδοσφαίρου, όπως οι Μαρσέλ Ντεσαγί, Ρούντι Γκαρσιά, Σόνι Αντερσον, Ρομπέρ Πιρές και Αλέν Ζιρές.
Προεδρικό γκολ
Ο Μακρόν κατάφερε μάλιστα και να σκοράρει στο ματς, αφού μετά από 10 λεπτά αγώνα, ανέλαβε να εκτελέσει ένα πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του και σκόραρε για το 1-1, έστω και με… περιπετειώδη τρόπο.
Λίγο νωρίτερα ο Γάλλος πρόεδρος με ανάρτησή του στο Twitter, αναφέρθηκε στην σημασία του αθλητισμού: «Αθλητισμός, αθλητισμός, αθλητισμός! Πρέπει να βρίσκεται στο επίκεντρο του έργου του Έθνους. 5.000 νέα γήπεδα και αθλητικές αίθουσες θα αναπτυχθούν έως το 2024 για να καταστούν πιο προσιτές οι αθλητικές πρακτικές».
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Στην τελική φάση του Μουντιάλ του προσεχούς καλοκαιριού πέρασαν Τουρκία, Σουηδία , Βοσνία και Τσεχία. Δείτε πως διαμορφώθηκαν οι 12 όμιλοι της διοργάνωσης και το αναλυτικό πρόγραμμα.
Ο Αντώνης Τσιφτσής έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Εθνικής κάτω από τα δοκάρια και μίλησε για το παρόν και για το μέλλον, ενώ δεν έκρυψε πόσο χαρούμενος είναι